KİTAPÇI'YA ANLAMLI ZİYARET

Berk İlhan/Vansesi
Dünyanın en ücra köşelerindeki haberleri televizyon ekranlarından izleyicilere taşıyan savaş muhabiri Türkiye'nin dört bir yanını ekibiyle gezerek çeşitli belgeseller hazırlayan ünlü belgesel programcısı, belgesel kanalı İZ Tv'nin sahibi Coşkun Aral, bir süre önce rahatsızlık geçiren Vanlı dostu Yalçın Kitapçı'yı eşi Müge Aral ile birlikte Çalık mahallesindeki evinde ziyaret etti.
Gazeteci, belgesel programcısı, Coşkun Aral, bir süre önce rahatsızlık geçirerek evinde dinlenen Yalçın Kitapçı'yı eşi Müge Aral ve ekibiyle birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Yalçın Kitapçı ile uzun yıllara dayan kadim bir dostluluğunun olduğunu belirten Aral,  her daim yüzü gülen, moral ve sağlığının yerinde olduğunu gördüğüm Yalçın ağabeyimizle hasret gidererek keyifli sohbet yaparak bayramını kutladık dedi. Aral ailesinin yaptığı nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın kitapçı, " Bayram öncesi benim için sürpriz bir ziyaret oldu. Kendileriyle sohbet ederek anıları tazeleyerek kendisi ve ekibine çalışmalarında başarılar diledim "  dedi.
Bal Arıcılılığı ile ilgili olarak Siirt, Hakkari, Şemdinli, Yüksekova ve Van yaylalarında yapılan çalışmaları araştırarak belgesel hazırlayan Coşkun Aral hazırladığı belgeseli  İZ Tv'de izleyicileriyle buluşturacak.

vanhaber,van,haber,van haber

Bakmadan Geçme