Belediye Vanspor futbolcu arayışında

Rıdvan Can-Vansesi Spor
Spor toto 3.lig 3.Grupta mücadele edecek olan, kadrosundan bir çok oyuncusunu kaybeden Belediye Vanspor yeni transferlerle takım kurmaya çalışıyor B.Vanspor transferlerle ligde iddialı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.
B. Vanspor Teknik Direktörü Cihat Sönmez, iyi bir takım oluşturmak için transfer ve çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.  Sönmez, gazetemize yaptığı açıklamada,   1. etap kamp döneminin Van'da yoğun bir tempoda devam ettiğini ve 2.etap kampın  Nevşehir Avanos Otel tesislerinde sürecğini kaydetti. Sönmez,"İyi bir takım oluşturmak için transfer ve kamp çalışmalarına devam ediyoruz." diye konuştu.
Başarılı olabilmek adına güçlü bir kadro kurma çalışmaları kapsamında listelerinde yer alan oyuncuların bir bölümünün transferini gerçekleştirdiklerini belirten Cihat Sönmez, "Seçici davranarak bu transferleri gerçekleştirdik" dedi. Transfer döneminde genç ve alternatifli bir liste hazırladıklarını belirten Sönmez, "Belediye Vanspor olarak 3. Lig'de vereceğimiz mücadelede istediğimiz hedeflere ulaşmanın çabasında olacağız"  dedi. 
B.Vanspor’un Van'ın ortak değeri olduğunu belirten Teknik Direktör Cihat Sönmez, herkesin bu takımın başarılı olmasını beklediğini ve istediğini biliyorum. Bunda da tüm Vanlıların desteğini bekliyoruz. Bize destek olsunlar, bize güvensinler. Bizlerde taraftarlarımıza güzel maçlar izlettirmeyi hedefliyoruz diye konuştu.
Sönmez," Bu mücadelede bizi hedefimize taşıyacaklarına ve takıma olumlu katkı sağlayacaklarına inandığımız alt yapıdan bazı futbolcularımızı kadromuza ilave ettik. Dış transferlerde ise şu ana kadar 7 futbolcu aldık. Birkaç futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu isimleri de kadromuza ilave ettiğimiz takdirde transfere nokta koyacağız"  dedi.
 BELEDİYE VANSPOR'DA FORMA GİYECEK FUTBOLCULAR:
 Serkan İpek: Kaleci ( Elazığ Belediye) Birol Yiğit: Stoper (Silivri) Yunus Topçu: Orta Saha Sağ Dış (Erzincan Refahiye) Ümit Kocabaş: Orta Saha Göbek (Gebze) Ersoy Yılmaz: Forvet, Osman Yıldırır: Sol Bek (Adıyaman) Serkan Küçük: Stoper (Orhangazi)

vanhaber,van,haber,van haber

Bakmadan Geçme