İftarda Doğayla Buluştular

Rıdvan Can-Vansesi Özel
Doğa Koleji öğrenci velilileri,  öğretmen ve dostları iftar yemeğinde buluştu.
 Rescate Otelde Doğa Koleji tarafından öğrenci velilileri ve öğretmenlere verilen iftar yemeğine YYÜ Rektörü Peyami Battal, VANTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz Karaman ve yönetim kurulu üyeleri, THY Van Şube Müdürü Behzat Sevlitopu, Hakimler, Milli Eğitim İl Denetleme Kurulu Başkanı, Kıyasettin Kırekin, Milli Eğitim İl Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Tekdemir, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.
Ramazan ayı, paylaşma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularının her zamankinden daha fazla hissedildiği mübarek bir ay olduğunu ifade eden Doğa Koleji Müdürü Ahmet Ersin Tanrıtanır,  Ramazan ayının bu nedenle özel bir yeri olduğunu, bu nedenle "On bir ayın Sultanı" olarak nitelendirildiğini söyledi. Tanrıtanır, yaptığı konuşmada konuklarına teşekkür ederek şunları söyledi: " Bu vesilesiyle, siz değerli konuklarımızla bu bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Van Doğa ailesi olarak toplumu ileriye götürecek en önemli faktörün eğitim olduğunun farkındayız. Bu sebeple yaşadığımız büyük deprem felaketi sonrası terk etmediğimiz şehrimize Dünyanın En Büyük 3. Eğitim Konsepti Olan Doğa kolejini kazandırmış olmanın mutlu gururunu yaşıyoruz. Ağır ve yorucu bir süreci çok verimli bir yıl olarak geçirdik.  Bu bağlamda daha ilk yılımızda bizlere Türkiye birinciliğini Van'a kazandırarak bu haklı gururu yaşatan sevgili öğrencimiz Ege Kor'a ve onu yetiştiren değerli ailesine ve emektar öğretmenlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum."
Ortak Katılım, Kollektif Akıl ve Takım Ruhu içinde çalışmanın toplumu daha ileriye taşıyacağına inandıklarını belirten Tanrıtanır, " Duygularımızın bir olduğu bilinci ile hep birlikte kentimizin eğitimini daha ileri seviyelere çıkararak ülkemize ve insanımıza yararlı olan, dünyadaki gelişmelere entegre olabilen, sorumluluk alabilen, başarıyı benimsemiş gençleri daha iyi yetiştirmek amacıyla siz saygıdeğer misafirlerimizin desteklerini bekliyor, Doğa Ailesi adına saygı ve selamlarımı sunuyorum" diyerek  sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme