B. VANSPOR'DA GİDEN GİDENE!

Rıdvan Can/Vansesi Spor
Spor Toto 3. Lig 3,Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Belediye Vanspor'da geçen sezon forma giyen futbolcuların üç dört tanesi hariç tümünün takımdan ayrılması Belediye Vanspor Yönetimini kara kara düşündürürken, giden futbolcuların yerlerine nasıl futbolcuların transfer edileceği büyük merak konusu.
Belediye Vanspor kulübünde geçen sezon forma giyen futbolcuların birçoğunun alacaklarının ödenmemesinden dolayı yaşanan ekonomik kriz her geçen gün büyüyor. Yönetim konusunda yaşanan sıkıntılar sebebiyle zor günler geçiren Belediye Vanspor'da futbolcular da birer, birer ayrılmaya devam ediyor. Birçok takım transfer çalışmalarının yanı sıra yeni sezon hazırlıkları için kamp proğramlarını belirlediklerini fakat temsilcimiz Belediye Vanspor 'da yaşanan belirsizlik camiada kaygıyla izleniyor.
TAKIMDAN GİDEN FUTBOLCULAR VE GİTTİKLERİ TAKIMLAR!
(Ali kurt, Diyarbakır Diski, (Muammer Yıldırım, Mersin İdman Yurdu) (Umut Pusat ve Resul Timurlenk, Sandıklıspor)  (Baran Basut ve Akın Alkan Fehmi Karakeçili, Y. Diyarbakırspor.) Özcan Bozan Gölcükspor) (Seyfettin Ural, Kırıkhanspor) (Emrah Şahin Çiftçi, Trabzon Ofspor)  (Deniz sert, Kırklarelispor) (Aziz Kızılgün, Bandırmaspor)  (Doğancan Akkaya, Boluspor) Kıvanç Salioğlu ve Raif Gündoğdu Trabzonspor Takımlarına gittiklerini görüyoruz.
2.lig ve 3. Lig kulüplerinin listesinde yer alan futbolculardan  Gökhan Sipki, İhsan Mert, Cengiz çoban, Güven Gürsoy, Çağlar Ürdem'in bu takımlar ile temasta oldukları öğrenilirken, Geçen sezondan şu an takımda sadece Medeni Bingöl, Maksut Taşkıran, Emrah Tacir, Mazlum Öndil ve Murat Kurnaz kalan futbolcular.

b.vanspor, transfer, giden oyuncu, gelen oyuncu

Bakmadan Geçme