DİN GÖREVLİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Van’ın Çatak İlçe Müftülüğü bünyesinde İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım unvanlarında değişik camilerde görev yapan başarılı din görevlileri, İlçe Kaymakamlığı’nca başarı belgesiyle ödüllendirildi.
Çatak İlçe Müftülüğü; görev alanlarındaki başarısı, sosyal-kültürel etkinlik ve faaliyetlerde göstermiş oldukları gayret ve hizmetlerindeki verimlilikleri ile temayüz etmiş din görevlilerini onure etmek, hizmet performanslarını artırmak ve daha güzel hizmetlere teşvik etmek amacıyla başarı belgesi ile ödüllendirdi. Düzenlenen ödül töreni hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Muhammed Sadık Kılıç, “İlçe Müftülüğü olarak cami içi ve cami dışı din hizmetlerinde başarısı ile temayüz etmiş, etkinlik ve faaliyetlerimize katkı sağlayarak öncülük eden din görevlilerimizi taltif ve onure edebilmek amacıyla ödül töreni düzenledik. Müftülüğümüzce Çatak ilçesi genelinde halkımıza sunmaya çalıştığımız sosyal-kültürel içerikli din hizmetlerimiz ile program, etkinlik ve faaliyetlerimizin başarı ile neticelenmesi, hizmet aşkı ile hareket eden gayretli din görevlilerimiz vesilesiyle olmaktadır. Bu itibarla kendilerini taltif etmek ve diğer personelimizi de bu konuda teşvik etmek amacıyla Kaymakamımız Kerem Süleyman Yüksel’in uygun görmeleriyle manevi değeri büyük olan başarı belgesi ile ödüllendirdik. Bu konuda gayret gösteren başarılı görevlilerimizi canı gönülden kutluyor; kendilerinden ve diğer bütün görevlilerden daha başarılı ve faydalı hizmetler bekliyorum” dedi.
Başarılı çalışmalarından dolayı ödüle layık görülen Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Şefik Say, Alaçam Mahallesi Camii İmam-Hatibi Ömer Ünal, Alacayer Köyü Camii İmam-Hatibi Mehmet Kayalı, Bilgi Köyü Camii İmam-Hatibi Yusuf Urut, Korulu Köyü Albucak Mezrası Camii İmam-Hatibi Yılmaz Taze, Görentaş Köyü Camii İmam-Hatibi Erkan Çok başarı belgesi ile ödüllendirildi.
Tören sonunda ödüle layık görülen din görevlileri Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel ve İlçe Müftüsü Muhammed Sadık Kılıç’a teşekkür duygularını ileterek, bu ödülün kendilerini onurlandırdığını ve daha başarılı hizmetler için teşvik ettiğini söylediler.
vanhaber, van, haber, van haber

çatak ilçe müftülüğü, imam hatip, lise, ödül

Bakmadan Geçme