B.VANSPOR YÖNETİMİ UMUT SAÇTI

Rıdvan Can
Kulüp Başkanlığına getirilen Gıyasettin Gültepe ve yönetim kurulunun samimi ve güleryüzlü davranışları spor camiası tarafından büyük sevinçle karşılandı. Spor yazarları ve muhabirlerinin Basın gününü kutlayarak bu geceye katıldıkları için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Gültepe,   "Hedefi şampiyonluk olan bir takım kurma uğraşında olduklarını belirterek, bu takımı hep beraber layık olduğu yere getireceğiz dedi.
ÖNCELİKLE İÇ TRANSFER
Transfer çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Kulüp Başkanı Gıyasettin Gültepe, öncelikle ilk işimiz bir an önce iç transferimizi bitirmek bu konuda görüşmelerin yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydederek, İç transferde görüşmelerimiz devam ediyor. Şuana kadar netleşen bir şey yok. 3-5 gün içerisinde iç transferi noktalayacağız. B.Vanspor'un iyi genç dinamik transferleriyle yapılanmasıyla önemli bir noktaya geleceğinide kaydeden Gültepe, "Özellikle bir futbol kulübünün ekonomisi çok önemlidir. Eğer bir kulübün ekonomik sorununu sağlayamazsanız sportif başarılar elde etme şansınız yok denecek kadar azdır bizler kulüp yöneticileri olarak
Kulübün bütçesine uygun sporcular üzerinde yoğunlaşıyoruz dedi. Diğer yandan da dış transferde gündemlerinde olan futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekleyen Gültepe Biz de B.Vanspor'a layık bir takım kurma uğraşındayız bu çerçevede yönetimdeki arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Dediğimiz gibi önce iç transferlerimiz sonrasında da dış Transferlerimiz olacak. Yeni sezonda hedefimiz zirve yarışı içinde olmak. İnşallah bunu da başaracağız.  Van şehriyle, geçmişiyle daha iyisini hak ediyor. Tek isteğimiz Van halkının ve İlin amirlerinin yanımızda olması, birlik olursak başarı kendiliğinden gelecektir.
KAMP 12-24 AĞUSTOS TARİHİNDE
Gültepe, yeni sezon için çalışmalara 12-24 Ağustos tarihlerinde belirlenecek kamp programı kapsamında başlayacaklarını belirterek, "B.Vanspor'un menfaatlerini göz önüne alarak kararlar veren bir yönetim sergilemeye çalışıyoruz. Gerek teknik heyet gerekse futbolcu transferi konusunda çalışmalarımız sürüyor en iyi şekilde kadromuzu oluşturacağız. Kadro ile ilgili bazı planlarımız var. Önemli çalışmalarımız var. Bunlar hayata geçirilmeyecek konular değil hep birlikte B.Vanspor'u layık olduğu konuma yükselteceğiz.
B.VANSPOR HALKIN TAKIMIDIR
B.Vanspor, Van'ı temsil ediyor, bizi temsil ediyor ve şehrin tek profesyonel takımıdır destek olmasak sahip çıkmazsak bu işler nasıl yürüyecek. Van'lı olan herkes bu bilinçte olmalı, bu halkın takımıdır herkes elini taşın altına koymalı ve takımına sahip çıkmalı. Van futbolunun birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu sözlerine ekleyen Gültepe,  Sayın Valimiz Münir Karaloğlu, başta olmak üzere İlin İş adamları, STK'ları Basın ve Taraftarları takımın yanında olmalıdır. Bütün yükü Belediye'ye yüklememek lazım gelin biz buradayız sizde burada olun hep beraber B.Vanspor'u yükseltelim " dedi.  
GÖREV DAĞILIMI
Geçen hafta yapılan kongrenin ardından yönetimin görev dağılımını da açıklayan Kulüp Başkanı Gıyasettin Gültepe, "As Başkanlığa İlyas Tunç, Genel Sekreterliğe Botan Moray, Genel Kaptanlığa Çetin Berge, Basın Sözcülüğüne Erhan Aksoy, Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşan Harmancı, Muhasip Murat Sarısaç, Altyapı sorumlusu M.Asim Askar, Salon Sporları Sorumluluğuna Yılmaz Dağlı getirilerek, görev dağılımı yapıldı. 

Bakmadan Geçme