Bostaniçi Belediyesi'nden İftar Yemeği

Bostaniçi Belediyesi tarafından kentte bulunan bir lokantada verilen iftar yemeğine çok sayıda aile, BDP Bostaniçi belde yöneticileri, Bostaniçi Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş ve belediye meclis üyeleri katıldı. Yemekte konuşan Başkan Ergüneş, Ramazan ayının önemine değinerek, özellikle bu ayın halkların barışına ve kardeşliğine vesile olmasını diledi. Ergüneş, "Umarız bu mübarek Ramazan ayı çözüm süreci ile birlikte bölgemizde yaşanan acıların son bulduğu, ölümlerin bittiği, kardeşlik ve barış türkülerin hep birlikte ve beraberce söylendiği bir yaşama vesile olur" dedi.

Van'ın Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından kapatılacak olan belde belediyelerinden birisi olan Bostaniçi'nde kendi dönemleri içerisinde sayısız hizmet yaptıklarını söyleyen Ergüneş, hizmette kendilerini yalnız bırakmayan herkese de teşekkür etti. Ergüneş, "Biliyorsunuz Bostaniçi Belediyesi kapatılarak İpekyolu ilçesine bağlanılacak. Bizde hizmet yarışında 5. yılımıza girdik. Beldede birçok çalışma yaparak beldenin her noktasına hizmet götürdük. Bu çalışmalara belde halkımızı da katarak onlarla birlikte çalışma yaptık" dedi.

Belde sakinlerinden Yusuf Bartu ve Emine Bozkurt da, belediye yönetimine teşekkür ederek, Ergüneş ve ekibine yaptıkları hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Bakmadan Geçme