B.VANSPOR'DA KAN DEĞİŞİKLİĞİ

İlhan Siyahtaş

2013-2014 futbol sezonunda spor toto 3.lig 3.grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz B.Vanspor Şahabettin Özarslaner spor tesislerinde gerçekleştirdiği olağan genel kurul kongresini yaptı. Genel kurulda yeni sezon öncesi yönetim değişikliğine giden B.Vanspor kulübü yeni yönetimini de belirledi. B.Vanspor kulüp Başkanlığına seçilen Gıyasettin Gültepe başkanlığında yeni yönetim görev dağılımını hafta içinde yaparak yeni sezon hazırlıklarına start verecek.  

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Kulüp Başkanı Gıyasettin Gültepe, Botan  Moray, Erhan Aksoy, Asım Askar, Çetin Berge, Yılmaz Dağlı, Ayşan Harmancı, İlyas Tunç ve Murat Sarısaç görev aldı.  Yeni yönetimde kim ne görev alacağı ise hafta içinde yapılması ve kamuoyuyla paylaşılması bekleniliyor.

B.Vanspor Kulübü çiçeği burnunda yeni Başkanı Gıyasettin Gültepe, Kentimizde Vanspor gibi önemli bir kurumumuzu önümüzdeki süreçte şeffaf bir şekilde sizlerle birlikte daha işler hale getireceğimize inanıyorum ve önümüzdeki süreçte takımımızı daha iyi bir yere taşımak için

Siz değerli sporseverlerin desteği ile taçlandırmak istiyoruz" dedi.

Başkan Gültepe: hedeflerinin Vanspor’da iyi bir altyapı oluşturmak ve geleceğin kadrolarını kendi altyapımızdan çıkarmaktır bu şekilde önümüzdeki sezonlarda 1.lige çıkarma olduğunu ifade ederek bu anlamda çalışmalarımızı başlatacağız dedi.

 B.Vanspor kulüp Başkanı ve ekibi acilen adımlar atması, teknik kadro ve futbolcu seçiminde dikkatli hareket etmesiyle birlikte, bir yandan da takıma maddi ve manevi desteği sunacaklarla buluşması bu süreçte büyük önem arz etmekte takımın başarılı olması için ne gerekliyse o yapılmalı, takım etrafında çoğunluk sağlanmalı, iş adamları, spor kamuoyu, basın ve taraftarların takım etrafında toplatılması birlikteliğin sağlanması inanın takımı başarıya rahatlıkla taşıyacaktır. Şimdiden yeni yönetime başarılar diliyoruz.

vanhaber,van,haber,van haber
belediye vanspor,kongre,Gıyasettin Gültepe,kulüp başkanı

Bakmadan Geçme