Sıcaklık Batı Kesimlerde Artacak

Hava sıcaklığı, kuzeydoğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak, batı kesimlerde ise 1 ila 3 derece artacakHava sıcaklığı, kuzeydoğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak, batı kesimlerde ise 1 ila 3 derece artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, İstanbul'un kuzey kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Düzce, Bartın, Sinop, Ordu, Samsun, Tokat, Balıkesir'in kuzey çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, kuzeydoğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak, batı kesimlerde ise 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun batısı, Isparta, Burdur ve Hatay çevreleri ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kıyıları kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü yağışlı. (29)

ANKARA: Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu. (29)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu. (32)

ADANA: Parçalı, iç kesimleri yer yer çok bulutlu. (33)

ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu. (32)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. (27)

VAN: Parçalı ve az bulutlu. (27)

ERZURUM: Parçalı, zamanla çok bulutlu, yakşam saatlerine kadar kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (25)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (39)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar Kocaeli, Sakarya, Yalova ile İstanbul, Kırklareli ve Balıkesir'in kuzey kıyılarının kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı az bulutlu, zamanla doğusunun iç kesimleri çok bulutlu geçmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu zamanla kuzeybatısının çok bulutlu.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Zonguldak, Bartın, Sinop ve Düzce çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Doğu Karadeniz ile Samsun, Ordu ve Tokat çevreleri ile gece saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri çok bulutlu; akşam saatlerine kadar Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.
vanhaber, van, haber,van haber

Bakmadan Geçme