AK PARTİ İFTAR YEMEKLERİ DEVAM EDİYOR

AK Parti Van İl Başkanlığı, Şerefiye ve Alipaşa mahallelerinde iftar yemeği vererek vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtılar.
AK Parti Van İl Başkanlığı, Ramazan ayı dolayısıyla bu yıl ilk defa organize ettiği ‘Her Mahallede Gönül Sofrası’ programı bu kez Şerefiye ve Alipaşa mahallelerinde yapıldı. Mahalle sakinleri, mahalle temsilcisi, muhtarlar ve kanaat önderlerinin katıldığı yemeğe, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Ümit Esengül, Mehmet Utku, Merkez İlçe Başkan yardımcıları Yavuz Kuşan ve Fethi Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Acar, Başkan Yardımcısı Tuncer Özbey ve Murat Çavla da katıldı. Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Aras’a bu organizasyondan ötürü vatandaşlar da teşekkür ettiler.
Şerefiye Mahallesi’nde verilen iftardan sonra dün de Van Milletvekili Mustafa Bilici’nin de katılımıyla Alipaşa Mahallesi’nde yemek verildi. Van Milletvekili Mustafa Bilici, Alipaşa Mahallesi sakinlerinin Ramazan ayını tebrik ederek, gönül sofralarında sürekli buluşmayı ve bu geleneği her zaman devam ettirmeyi istediklerini belirtti.
Vatandaşlar ise, iftar yemeğinden dolayı teşekkür ederek, mahalle sorunlarını da Milletvekili Bilici’ye ilettiler.
Bilici kendisine aktarılan talepleri notlarına alarak iletilen hususları takip edeceğini ve çözülmesi için gerekeni yapacağını belirtti.

vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme