Vatandaşlar ölümle burun buruna

HALKIN SESİ

Esnaflar,  Tüccarlar,  Sanayiciler,  İşçiler, Memurlar, Amirler, Köylüler,  Çiftçiler, İşsizler,  Kadınlar, Çocuklar, Öğrenciler, Öğretmenler,  Şoförler,  Yolcular, Hastalar,  Doktorlar,  Sporcular.  Sinirlenenler, Gerilenler. Sorunu olanlar,  Derdine derman arayanlar, Sesimizi duyurmak istiyoruz diyenler. Yetkililere seslenmek isteyenler. Hakkını ve sorumluluğunu bilenler.  Burası Sizin Köşeniz. Arayın yazalım,  Anlatın duyuralım. 
Yöneten: İlhan SİYAHTAŞ  İletişim: 05064790559
facebook: vansesi gazetesi
Tiwitter: VANSESIGAZETESI
 
EVLER TOZ TOPRAK İÇİNDE
Akköprü mezarlığı Hıdırellez Caddesinde yeni açılan yola asfalt dökülmediği,  yoğun trafik nedeniyle çevrede bulunan evler yoldan kalkan toz içinde kalıyor. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar sorunun biran önce çözülmesini istiyor.  Konu ile ilgili gazetemizi arayan vatandaşlar şunları söylüyor: "  Mezarlık yanında yeni bir yol açıldı. Fakat bu yola halen asfalt dökülmedi. Yoldan kalkan bütün toz evimizin içinde. Mübarek Ramazan ayı ve bu sıcak günlerde toz nedeniyle kapımızı, penceremizi açamıyoruz,  kapımızın önüne çıkamıyoruz. Van Belediyesi'nin sorunu biran önce çözmesini istiyoruz. En azından itfaiye araçlarıyla tozlu yolları sulamasını bekliyoruz. Bizde insanız.  İlgilileri göreve davet ediyoruz.  " dediler.
 
VATANDAŞLAR ÖLÜMLE BURUN BURUNA
 
Ali Paşa Mahallesi, Urartu Caddesi'nde bulunan dört yolda sık sık trafik kazaları meydana geliyor. Gazetemizi arayan vatandaşlar trafik soruna çözüm bulmasını istedi. Vatandaşlar caddede hız kesicinin bulunmadığını belirterek, " Urartu Caddesi'nde hemen her gün 5-6 maddi hasarlı kaza meydana geliyor. Kazlar trafik kurallarına  uymayan sürücülerin aşırı hız ve yolda kazaları  önleyecek herhangi bir hız kesicinin bulunmamasından kaynaklanıyor.  Kazalar nedeniyle her gün ölümle burun buruna geliyoruz. Can kaybı yaşanmadan sorunun biran önce çözülmesini istiyoruz" açıklamasında bulundular.
 

Bakmadan Geçme