KUPA VE MADALYALARLA DÖNDÜLER

Doğu Anadolu
İlimiz sporcuları Masa Tenisi, Atletizm, Voleybol, Basketbol, Taekwondo, Güreş, Judo, Hentbol branşlarında katıldı.
HENTBOL VE VOLEYBOL'DA ÇEYREK FİNALDE ELENDİK
Gap oyunlarına iddialı başladığımız Hentbol ve Bayan Voleybol müsabakalarında gruplardan çıkarak her iki branşta da adımızı çeyrek finale yazdırdık. Hentbol takımımız çeyrek finalde karşılaştığı Adıyaman ekibine yenilerek turnuvaya veda etti. Bayan voleybol takımımız ise zorlu rakipler içerisinden çıkarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde karşılaştığı Malatya ekibine yenilerek finale kalma şansını kaybetti. Üçüncülük maçına çıkan bayan voleybolcularımız Adıyaman'a da yenilerek turnuvayı 21 il içerisinde 4.olarak tamamladı.
ATLETİZM VE TAEKWONDO DA 1'ER ALTIN
8.Gap oyunlarına katıldığımız Taekwondo branşında ise beklediğimizi alamadık. Sekiz sporcu ile katıldığımız Taekwondo müsabakalarında tek altın madalya alan sporcumuz Nuriye Aysan oldu. Mardin Atatürk Şehir Stadyumunda yapılan Atletizm yarışlarında ise sporcumuz Bahar Atalay 3.olarak bronz madalya kazandı.
MASA TENİSİ'NDE 3 KUPA,3 MADALYA
 8.Gap oyunlarında yarıştığımız Masa Tenisi branşında ise sporcumuz Ramazan Tamyıldız zorlu rakiplerini geçerek turnuvayı 2.olarak tamamladı. Çiftler karşılaşmasında da Ramazan Tamyıldız ve Tuba Koltas 3.lüğe yerleşerek turnuvalar takım sıralamasında da 3.sıraya yerleşti. Bu dereceler ile sporcularımız Masa Tenisi'nde toplamda üç kupa ve üç madalya almış oldular.

Bakmadan Geçme