HER MAHALLEYE BİR İFTAR SOFRASI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Teşkilatı Türkiye’de yeni bir ramazan geleneğini başlatarak, her gün ayrı bir mahallede iftar sofrası kurma ve mahalle sakinleriyle birlikte iftar yapma geleneği başlattı.
Ramazan süresince her gün bir mahallede, mahalle sakinleriyle birlikte iftar yapma etkinliğini başlatan AK Parti Van İl Teşkilatı, bu etkinliğe ilk olarak Eminpaşa Mahallesi’nden başladılar. AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras ile birlikte İl Başkan Yardımcıları Abdullahat Arvas, Ümit Esengül, Zafer Efeoğlu, yönetimden Cemal Hasar, Mehmet Utku ve Fatih Dülger’in katıldığı iftar sofrasına yaklaşık 300 civarında mahalleli katıldı.
Eminpaşa Mahallesi taziye evinde verilen iftara mahalleli yoğun bir ilgi göstererek il başkanı Aras ve yönetimine teşekkür ettiler. İftar yemeğinin yenmesinden sonra kısa bir konuşma yapan il başkanı Aras, “Ramazan-ı Şerif ayında her mahallede bir gönül sofrası kurmak ve bu sofralarda bir tas çorbayla birlikte gönüllerimizi paylaşmak adına sizlerle bir araya geldik. İnşallah biz bu organizasyonu sürekli bir geleneğe dönüştürerek, Ramazan’ın coşkusunu ve heyecanını hep birlikte daha iyi yaşayacağımıza ve ayrıca mahalleli arasındaki dayanışmayı da daha çok arttıracağına inanıyorum. Bu nedenle inşallah burada örnek bir birliktelik ortamındayız. Yine bu vesileyle de bizlere iletmek istediğiniz konular varsa veya sorunlar varsa onları da dinlemeye hazırız. Allah hepinizin ramazanını hayırlı etsin. İbadetini ve dualarını kabul etsin” dedi.
Mahalle sakinleri ise iftar buluşmasından son derece memnun olduklarını belirterek AK Partililere teşekkür ettiler.
vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme