Burak Kut Vanlıları Coşturdu

Bu yıl 4'ncüsü yapılan 'Van-Bitlis Uluslar arası Su Sporları Festivali', Burak Kut konseriyle devam ediyor. Sabah Rescate Otel'de Van Valisi Münir Karaloğlu ile birlikte kahvaltı yapan Kut, daha sonra Kocaeli-Dostluk Parkı'nda ABD'den gelen "Stars Of Florida" akrobasi takımının Van Gölü'ndeki muhteşem gösterisini izledi. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Kut, gün boyu kentin tarihi ve turistik ören yerlerini gezdi. Kut, akşam da Beşyol Meydanı'nda ücretsiz halk konseri verdi. Rescate Oteli'nin sponsorluğunu yaptığı Burak Kut, konserinde kendisini izlemeye gelen yüzlerce Vanlı'ya birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. İlk kez geldiği Van'da kendisine gösterilen sıcak ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kut, Van'ı çok beğendiğini söyledi.

EZAN OKUNUNCA KONSERİNE ARA VERDİ

Bu arada Burak Kut, sahnede iken yatsı ezanı okununca konserine bir süreliğine ara verdi. Okunan ezanın bitmesinin ardından Kut, konsere kaldığı yerden devam etti. Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer de, sahneye çıkarak Burak Kut'a bir buket çiçek ve teşekkür plaketi verdi. Yüzer, Van'da konser vermek için yaptıkları teklifte hiç tereddüt etmeden kabul eden Burak Kut'a Vanlılar adına kendisine teşekkür etti.

Yaklaşık 1,5 saat süren konserde kendisini izlemeye gelen gençler, ünlü sanatçının seslendirdiği eserlere danslarıyla eşlik etti.

Bakmadan Geçme