KİRACILARIN KONUTU İPTAL EDİLEBİLİR

vansesi

Deprem sonrası hak sahibi kiracılara TOKİ Afet Konut kura sonuçları Valilik internet sitesinde duyurulmuştu. Yapılan itirazlar sonucu Van valiliğince yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada başvurusu kabul edilen ancak belirtilen şartları taşımadığı tespit edilen kişilerin hak sahipliğinin iptal edileceği belirtildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı; İlimizde meydana gelen depremlerden sonra kiracı durumunda olan vatandaşlarımıza verilmek üzere 20 Haziran 2013 tarihindeVan Merkezinde 500, 24 Haziran 2013 tarihinde Erciş İlçesinde 500 olmak üzere toplam 1000 adet konut için noter huzurunda kura çekimi yapılmıştır. Konut almaya hak kazanan vatandaşlarımızın listesi Valilik internet sitesinde ilan edilmiştir. (www.van.gov.tr)

İlan edilen listeler üzerinde incelemeler titizlikle devam etmektedir. İnceleme sonucunda daha önce Valiliğimizce kiracı durumundaki afetzedelere konut verilmesi ile ilgili olarak yayımlanan Genelgede belirtilen şartları taşımadığı tespit edilen kişilerin hak sahipliği iptal edilerek yedek listeden 1.sıradan itibaren sırayla ismi bulunan kişilere söz konusu konutlar verilecektir.

vanhaber, van, haber, van haber

kiracı konutları, toki, kura çekimi, itiraz, van valiliği, açıklama

Bakmadan Geçme