BAŞAK BAYRAMI ŞENLİĞİ RENKLİ GEÇECEK

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Ziraat Fakültesi tarafından organize edilen “Başak Bayramı Şenliği”nın dördüncüsü 7-8 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.
YYÜ Ziraat Fakültesi önünde gerçekleştirilecek 4. Başak Bayramı Şenliği konserler, stant etkinlikleri gibi aktivitelerle bu yılda renkli geçecek. Şenlik 7 Haziran Cuma günü saat 14.00’da başlayacak.
İki gün sürecek olan Başak Bayramı’nda öğrenciler açık hava konserleri ile coşacak. Emrah Turanlı, Özgün ve Kadir Adıgüzel’in vereceği 3 açık hava konseriyle katılımcılara doyumsuz bir gün yaşatılacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan YYÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefik Tüfenkçi, YYÜ Ziraat Fakültesi tarafından organize edilen ve artık gelenekselleşen bu bayramın amacının öğrencilerin ve personelin dönem sonundaki yorgunluklarını almak, moral ve motivasyonlarını arttırmak olduğunu ifade ederek, “Yoğun ders temposunun ardından buna ihtiyacımız var diye düşündük. Ayrıca bu etkinlik öğrencilerimizin, personelimizin ve Van halkının bir araya geleceği, bütünleşeceği, kenetleneceği bir ortam olması bakımından da önemlidir. Yaşanan depremlerin ardından yaşanan tüm zorluklara rağmen üniversitemizi ayağa kaldırma, daha ileri götürme anlamında üniversitemizin yöneticileri ve çalışanları çok büyük emek harcamıştır. Biz de fakülte olarak üzerimize düşeni yaptık. Bu etkinlikte emeği geçen başta üniversite yönetimine, katkı sunan kurum ve kuruluşlara, iş adamlarına, personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. 4. Başak Bayramı Şenliği’ne YYÜ öğrencileri, personeli ve tüm Van halkını davet ediyorum. Şenliğimizde öğrencilerimizin Van halkımızın güzel vakit geçirebilmesi için tüm hazırlıklarımızı yaptık. 40 stant açılacak, ikramlarımız olacak ve 3 konserimiz olacak. Tekrar herkesi Başak Bayramı Şenliği’ne davet ediyorum” dedi.
vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme