Başkan Say'dan gazetemize ziyaret

Gazetemizi ziyaret eden Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, 'Önümüzdeki hafta inşallah basınla bir araya gelerek 2019,2022 yılları arasında yapmış olduğumuz çalışmaları, 2023 ve 2024 yılında yapacağımız çalışmaları kamuoyuna açıklayacağız' dedi.

Burhan Ergin

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say beraberindeki Başkan Yardımcısı Ercan Karahan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Aslan ile birlikte Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

”Basınla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz”

Göreve geldiği günden bu yana basınla uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Say, “Geçtiğimiz hafta il dışı programlarından dolayı il dışındaydım. Gecikmeli de olsa ilimizde faaliyet gösteren gazeteleri ziyaret etmek istedik. Bu vesileyle de Vansesi Gazetesi’ni ziyaret ettik. Yaklaşık 3 buçuk yıldır basınla uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Basın, medya ve gazeteciler toplumun üçüncü gözüdür. Bu anlamda gözlemleyen, analiz eden ve bu analizini kurumlara, bizlere, topluma yön veren bir kesimdir. İnşallah bundan sonra da uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta inşallah basınla bir araya gelerek 2019,2022 yılları arasında yapmış olduğumuz çalışmaları, 2023 ve 2024 yılında yapacağımız çalışmaları kamuoyuna açıklayacağız. 2023 yılı hayırla, başarıyla memleketimiz için dolu dolu güzel haberlerle geçer. Sizlere de kazasız, belasız bir yıl diliyorum. Ev sahipliğiniz içinde teşekkür ederim” diye konuştu.

“Ödülü Van ve bölge adına aldık”

İstanbul Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen yarışmada Glutensiz Cafe ve Fırın projesiyle ödüle layık görüldüklerini belirten Say, “İstanbul merkezli Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği Türkiye’den 6 belediyeye çeşitli dallarda ödüller verdi. Bizim belediye de özellikle sosyal belediyecilik alanında ödüle layık görüldü. Çölyak hastalarına yönelik yapmış olduğumuz glutensiz kafe ve fırın projemiz vardı. Bu projemiz ödül aldı. Hakikaten bizde bu projeyi yapmaktan, özellikle çölyak hastalarımıza, tüm bölgedeki hatta orta Anadolu ve batı Anadolu’ya kadar kargoyla ürünlerimiz gidiyor. Güzel bir proje oldu. Birçok alanda sosyal belediyecilik alanında çalışmalarımız oldu. Sosyal anlamda kendimizi geliştirdik ama en çok dua aldığımız, mutlu olduğumuz projelerden biri glutensiz kafe ve fırın oldu. Bu ödülü Van ve bölge adına aldık. Gerek projede emeği geçen gerekse çalışmalarımızı bu noktada tüm Türkiye’ye duyuran sizlere de teşekkür ederim. İnşallah hep beraber daha güzel başarılara imza atarız” diye konuştu.

Başkan Say, ziyaret sonunda gazetemizin ilk sayılarını inceledi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme