​REKTÖR ŞEVLİ'DEN KURUMLARA ZİYARET

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, 13-14 Mart 2023 tarihinde Van YYÜ ev sahipliğinde gerçekleşecek olan DAKAF'23 programı hazırlıkları kapsamında Van'daki çeşitli kurumları ziyaret etti.

 Basın Bülteni

Ziyarette, Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli’nin yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayri, Kariyer Geliştirme ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. Abdülkadir Gümüş, Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler yer aldı.

 Ziraat Bankası Bölge Müdürü Turgut Arvas, Aksa Van Doğalgaz Şirket Müdürü Müsayip Akyüz, VEDAŞ Bölge Müdürü Emrullah Okuducu ile VEPSAŞ Bölge Müdürü Murat Taş ile bir araya gelen Rektör Şevli ve beraberindekiler ilgili kurumların DAKAF’2023 programına katılımları konusunda istişarelerde bulunuldu.

Rektör Şevli; DAKAF’23 hakkında bilgi vererek “En büyük ve geniş insan kaynakları etkinliği olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı ile bölge üniversiteleri, öğrenciler, kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları bir araya gelecekler. Gençlerle aktif olarak etkileşimde bulunulacak bu programda firma sahiplerinin stantlarının olmasını önemsiyoruz. Ve ilimizin de DAKAF’2023’de etkin olarak görülmesini istiyoruz” dedi.

 

Bakmadan Geçme