İnanç ve Şakar'dan gazetemize ziyaret

Van Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Van Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Süleyman Şakar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

Rıdvan Can

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize ziyaretler sürüyor. Van Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Van Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Süleyman Şakar, gazetemizi ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Erdal Perihan ile görüştü.

 

 

"VANSESİ İLİN VE ÜLKENİN SORUNLARINI GÜNDEME TAŞIYOR"

Vansesi Gazetesi'nin 80 yıllık süreçte önemli başarılara imza attığını belirten İnanç, "Sizlerle bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Erdal Perihan ilimizin önemli simalarındandır. Van'da çok önemli bir ailenin mensubudur. Bilindiği üzere çarşamba günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günüydü. Ziyaretimiz bir gün gecikmeli olsa da Erdal Perihan Bey ve çalışanlarını ziyaret etmek istedik. Gazeteciler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Vansesi Gazetesi ilimizin tarihi ve geleneği olan en eski basın kuruluşudur. Bugüne kadar çizgisini hiç bozmadan ilkeli ve doğru habercilik yaparak, yerelde Van'ın genelde Türkiye'nin sorunlarını tarafsız ve objektif şekilde gündeme taşıyarak çözüm üretiyor. Yine yerelde ilimizin kurumlarına sürekli yol gösterici olmuştur. Vansesi Gazetesi camiasının gazeteciler gününü kutlar nice yıllar dilerim" dedi.

 

 

Kredi Yurtlar Kurum Müdürü Süleyman Şakar ise, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, gazetemizle ilgili bir anektod  paylaştı. Gençlik yıllarında atletizm yarışmalarında Van birincisi olduğu haberi Vansesi Gazetesi'nde yayınlandığını paylaşarak, Vansesi Gazetesi'nin Van'ın sesi, gözü, kulağı, Vanlıların buluşma adresi, gurur kaynağı olduğunu belirtti.  İmtiyaz sahibi Erdal Perihan, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.  

Bakmadan Geçme