• Haberler
  • Güncel
  • İLBANK Van Bölge Müdürlüğü personel alımı yapacak

İLBANK Van Bölge Müdürlüğü personel alımı yapacak

İLBANK A.Ş. Van Bölge Müdürlüğü, hizmet binası ve bağlı birimlerde güvenliğin sağlanması amacıyla silahlı özel güvenlik hizmeti alımı için ihaleye çıkacağını duyurdu. Edinilen bilgilere göre ihale, 15 Haziran Pazartesi günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

İhale kapsamında, bölge müdürlüğü bünyesinde görev yapacak 5 silahlı özel güvenlik personeli için hizmet alımı gerçekleştirileceği belirtildi. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak hizmet sürecinin başlayacağı ifade edildi.

İhale dokümanında yer alan bilgilere göre hizmetin başlangıç tarihi 1 Eylül 2026 olarak belirlenirken, söz konusu güvenlik hizmetinin 31 Ağustos 2028 tarihine kadar devam edeceği bildirildi. Böylece alınacak özel güvenlik hizmetinin toplam 24 aylık süreyi kapsayacağı kaydedildi.

Görev yapacak silahlı güvenlik personellerinin vardiyalı sistemle çalışacağı belirtilirken, personellerin İLBANK A.Ş. Van Bölge Müdürlüğü hizmet binası ile bağlı birimlerin güvenliğini sağlayacağı ifade edildi.

Güvenlik standartlarının güçlendirilmesi hedefleniyor

Kamu kurumlarında güvenlik hizmetlerine duyulan ihtiyacın her geçen gün arttığına dikkat çekilirken, özellikle stratejik öneme sahip kurumlarda profesyonel güvenlik hizmetlerinin büyük önem taşıdığı ifade edildi.

Bu kapsamda gerçekleştirilecek hizmet alımıyla birlikte, İLBANK Van Bölge Müdürlüğü’nün güvenlik standartlarının daha da güçlendirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Yetkililer, özel güvenlik personellerinin kurum giriş ve çıkışlarının kontrolü, çevre güvenliğinin sağlanması, ziyaretçi takibi ve olası güvenlik risklerine karşı önleyici görevler üstleneceğini ifade etti.
Ayrıca güvenlik hizmetlerinin kamu kurumlarının sağlıklı işleyişi açısından önemli rol üstlendiği belirtilerek, hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmaların sürdürüldüğü kaydedildi.

Firmalar ihaleye teklif verebilecek

İhaleye katılmak isteyen firmaların, Kamu İhale Kanunu kapsamında belirlenen şartları yerine getirmesi gerektiği bildirildi.

Firmaların gerekli yeterlilik belgeleriyle birlikte teklif dosyalarını belirtilen tarih ve saate kadar teslim etmeleri gerektiği ifade edilirken, ihalenin rekabete açık usulle gerçekleştirileceği kaydedildi.
Yapılacak değerlendirme sonucunda en uygun teklifin belirleneceği ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yüklenici firmanın hizmete başlayacağı belirtildi.

Öte yandan bölgede faaliyet gösteren özel güvenlik firmalarının söz konusu ihaleye yoğun ilgi göstermesinin beklendiği ifade edildi.

İki yıllık hizmet süresini kapsayan ihale, hem özel güvenlik sektörü hem de istihdam açısından dikkat çeken alımlar arasında yer alıyor. 

Bakmadan Geçme