İl Başkanı Türkmenoğlu AK Parti Teşkilatlarıyla İstişare toplantısı düzenledi

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, teşkilat mensupları ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Türkmenoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe koordinatörleri ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Türkmenoğlu' AK Parti iktidarımızın 2021 yatırım yılı programı dahilinde Van'ımızın altın yılı olacaktır. Bu anlamda siyasi çalışmalarımızda daha hızlı ve etkin olmalıyız.' dedi.

2023 hedefleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde faaliyetlerine devam edeceklerini ifade eden Türkmenoğlu” Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Kurucu Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davası hepimizin davasıdır. Bu kutlu davaya gönül vermek ve büyütmek bizler için büyük bir onurdur. AK Partinin yükü ve sorumluluklarını her daim omuzlarımızın üstünde hissetmeliyiz. 2023 yılı hedeflerimiz doğrultusunda birlik ve beraberliğimizi daha da sıkı tutarak faaliyetlerimizi sürdürmeliyiz. AK Parti iktidarımızın 2021 yatırım yılı programı dahilinde Van’ımızın altın yılı olacaktır. Bu anlamda çalışmalarımızda daha hızlı ve etkin olmalıyız.” dedi. 


“Mahalle Başkanlarımızla Birlik İçinde çalışacağız”
 Teşkilatlar arası iletişimin dijital platformda daha sağlıklı olması yönünde birlik ve beraberlik saflarının daha kuvvetli olması gerektiğini vurgu yapan Türkmenoğlu” AK Parti hükümetleri olarak, kuruluşumuzdan bu yana yaptığımız ve yapacağımız tüm hizmetleri sosyal medya aracılığı anlatmalıyız. Resmi hesaplarımızda yaptığımız paylaşımların kitlelere daha çok ulaşılması için teşkilatlar arası diyaloğun önemli olduğunu söyledi. 

Türkmenoğlu” Mahalle başkanlarımız görevleri itibari ile teşkilatlarımıza öncülük edecek kişilerdir. Mahalleyi en iyi bilen ve tanıyanlardır. Bu bakımda tüm teşkilatlarımızla beraber Mahalle başkanlarımızın tespitleri doğrultusunda hizmetlerimizi aksatmadan sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

Bakmadan Geçme