İkinci El Yenilenmiş Telefonlar

İkinci el telefon alırken şüpheye düşmek herkesin doğal hakkıdır.

İleride oluşabilecek problemlerde satın alınan kişiden destek bulunamayacak olması ikinci el telefon alımında yaşanılan en büyük problemlerdendir. Ya da telefonu daha siz satın alırken satıcının ve sizin dahi haberiniz olmayan telefona ait problemler bulunabilmektedir. Bu nedenle ikinci el telefon almak için tercih edilecek platform büyük önem taşımaktadır.

Yenilenmiş Telefonlar Güvenilir Midir?

Yenilenmiş bir ikinci el telefon satın almak herhangi bir ikinci el telefon almaya göre güvenilirdir. Yenilenmiş telefonlarda arızalı ya da arıza oluşturabilecek kısımlar ve ürünler değiştirilmektedir. Böylece telefonun çalışan aksamları güçlendirilerek çalışmayanlar düzeltilmektedir. Bunun sonucunda çok daha uygun fiyatlara yenilenmiş ancak sıfır telefon kadar iyi çalışabilen telefonlara sahip olabilirsiniz.

Yenilenmiş Telefonlarda Ne Gibi Değişiklikler Yapılır?

Telefonların yenilenmesi için belirli aşamalar takip edilmektedir. Bu aşamaları sıralarsak;

1.    Öncelikle telefonunu satmak isteyen bireyden kullanılmış telefon ücreti karşılığında satın alınır. Bu aşamada eski kullanıcıdan telefonun durumu hakkında detaylı bilgi alınır.

2.    Telefon belirli testlere sokularak çalışan, çalışmayan ve tam kapasite çalışamayan aksamlar belirlenir.

3.    Çalışan aksamlar üzerinde büyük bir değişiklik yapılmaz. Ancak çalışmayan ve tam kapasite çalışamayan kısımlar değiştirilir.

4.    Telefonun içerisinde bulunan aksamlar düzeltildikten sonra dış çerçeve ve kasasında bulunan çizikler ya da kırıklar giderilir. Bu sayede telefon ilk günkü görüntüsüne ve çalışma kapasitesine geri çevirilir.

5.    Tüm bunların ardından yenilenen telefonlar web sayfamızda satışa sunulur.

Sıfır Gibi Durumda İkinci El Telefonlar

İkinci el telefon almanın en büyük sıkıntısı alınan telefonun durumunun güvenilir bir şekilde öğrenilememesidir. Özellikle telefonunuzu doğrudan eski kullanıcıdan satın almak istiyorsanız, eski kullanıcının da bilmediği sorunlar ya da durumlar bulunabilir. Bu nedenle en sağlıklı ikinci el telefon alma işlemi yenilenme sürecinden geçmiş telefonlar olacaktır.

İkinci el telefon easycep.com’da belirli bir ücret karşılığında sizlerden satın alınmaktadır. Bunun ardından gerekli işlemler gerçekleştirilerek sıfır gibi durumda ikinci el telefonlar temin edilmektedir. Bu telefonları ve özelliklerini incelemek istiyorsanız tüm telefon modellerini web sitesinde bulabilirsiniz.

Bakmadan Geçme