Hüseyin Çelik Partimi Kuracak!

Hüseyin Çelik’in, küskünlüğünü gizlemediği ve kendisine ziyarete gelenlere rahatsızlığını ile getirdiği kaydedildi. Çelik’in, yine kendisine ziyaret edenlere bir süre dinleneceğini ve bazı görüşmelerin ardından yol haritasını çizeceğini söylediği de öne sürüldü.

AKP’nin Medyadan Sorumlu eski Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ankara’ya küstü. Haymana’da çiftlik evine yerleşen Çelik, küskünlerin de yeni adresi oldu. Kendisini ziyaret edenlere “Bir süre bekleyeceğim”diyen Çelik’i, Star ve Yenişafak’tan iki yazar da ziyaret etti.

Taraf'tan Hüseyin Özay'ın haberine göre; Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, AKP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden almasının ardından izini kaybettiren Hüseyin Çelik’in, Ankara’nın Haymana İlçesi’ne yaptırdığı çiftlik evine sığındığı ortaya çıktı. Çelik’in, siyasetçi ve gazetecileri de çiftlik evinde kabul ettiği, kendisi ile görüşen gazetecilere ise yeni yol haritası için bir süre bekleyeceğini söylediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Köşk’e çıkması, Başbakanlık ve AKP Genel Bakanı koltuğuna da Ahmet Davutoğlu’nun oturması, AKP’nin medya patronu olarak anılan “Hüseyin Çelik”e ağır darbe vurdu.

KOLTUK GİTTİ İLGİ BİTTİ

Çelik, Başbakan Davutoğlu’nun talebi üzerine, medyadan sorumlu AKP Genel Başkanlığı koltuğunu Beşir Atalay’a devretti. Devir törenin ardından kayıplara karışan Çelik’in, yeni görevlendirmeden dolayı küskün olduğu öğrenildi. AKP kulislerinde dolaşan bilgilere göre, Çelik görevden alındıktan sonra Ankara’nın Haymana İlçesi’nde bulunan çiftlik evine yerleşti. Kendisi ile görüşmek isteyenleri de burada kabul etmeye başladı. Koşulanlara göre, Çelik’in çiftlik evi, bakan olamayanların yeni adresi haline geldi. Hüseyin Çelik’in, küskünlüğünü gizlemediği ve kendisine ziyarete gelenlere rahatsızlığını ile getirdiği kaydedildi. Çelik’in, yine kendisine ziyaret edenlere bir süre dinleneceğini ve bazı görüşmelerin ardından yol haritasını çizeceğini söylediği de öne sürüldü.

Bakmadan Geçme