Hele şükür kazandık

Rıdvan Can yazdı...

Haftalardır kazanamayan temsilcimiz Vanspor'un Kastamonu'da aldığı kritik galibiyetin ardından başlıkta belirttiğim gibi "hele şükür kazandık" diyoruz. Haftalardır üç puana hasret Vanspor'un Kastamonu deplasmanında kazanması herkes gibi bizleri de mutlu etti.  Kâbus gibi geçen maçların ardından bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Öncelikle Kastamonu galibiyetinden dolayı takımı kutluyorum. Ligde son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ve ortaya koyduğu performansı bir tarafa bırakalım hafta içi Van'da oynamadığımız kupa maçını düşünmek bile istemiyorum. Kötü futbol ve şok mağlubiyetle 23 Elazığspor maçının ardından eleştiri yağmuruna tutulan Vanspor çıktığı kritik Kastamonu deplasmanından galibiyetle

dönerek, rahat bir nefes aldı. Maç öncesi istatistiklere baktığımızda iki takımında ligdeki durumu aynıydı. İki denk takımın mücadelesine sahne olan ve sonucu en çok merak edilen maçlardan biriydi. Haftalardır galibiyet yüzü görmeyen Vanspor açısından bakıldığında kazanmaktan başka şansı yoktu. Üç puan düşüncesiyle çıktığı kritik maçta alınan bu galibiyet "Altın Değerinde Üç Puan" oldu. Bu galibiyet Ankara Demirspor maçı öncesi takım içinde büyük bir moral oldu. Umarım bu galibiyet sevincini Ankara Demirspor karşısında da yaşarız. Kastamonu maçı geride kaldı. Önümüzde Ankara Demirspor maçı var.

Bu maça konsantre olmalıyız.

"ANKARA DEMİRSPOR MAÇI ÖNEMLİ"

Güzel bir galibiyetle Kastamonu maçını geride bıraktık. Şimdi önümüzde ligin en zor maçlarından birine ev sahipliği yapacağız. Ankara Demirspor'u konuk edeceğiz. Vanlı futbolcumuz Oktay Aydın'ın da forma giydiği Ankara Demirspor ligin iyi takımlarından bizim açımızdan bakıldığında kazanmamız gereken bir maç o yüzden Kastamonu galibiyetinin daha da anlam kazanması açısından Ankara Demirspor maçını mutlak kazanmalıyız. Bu maçta alınacak üç puanla Kastamonu galibiyetini taçlandırmış olacağız.

Pazar günü saha ve seyircimiz karşısında umarım kazanan Vanspor olur. Aksi takdirde Kastamonu galibiyetinin hiç bir anlamı olmaz. 1-0 olsun bizim olsun diyor ve bu duygu ve düşüncelerle temsilcimiz Vanspor'a başarılar diliyorum.

Kalın sağlıcakla...

Bakmadan Geçme