HAYDİ, VANSPOR 1-0 OLSUN BİZİM OLSUN

Rıdvan Can yazdı...

Kupa yorgunu Silahtaroğlu Vanspor yarın Van Atatürk şehir stadyumunda ligin güçlü ekiplerinden Başkent temsilcisi Ankara'yı ağırlıyor. 

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla zirveden uzaklaşan play-off potasının ise iki puan gerisinde bulunan Silahtaroğlu Vanspor'un bu maçı kazanarak yeniden bir çıkış yakalamalı.

Bunun için, yalnız mücadele değil, savaşmalı...

İki takım açısından oldukça zorlu bir mücadeleye sahne olacak maça ev sahipliği yapacağız. Yazımızın başında kupa yorgunu dediğimiz Vanspor'un önce ligde Etimesgut ardından Soma ve Perşembe gecesi Konya'da oynanan maçta Süper Ligi'n güçlü takımlarından Konyaspor ile zorlu ve yorucu bir 90 dakika oynandı. Kupa maçının ardından Van'a dönen ve ara vermeden ayağının tozu ile Ankara maçının hazırlıklarına başlayan temsilcimiz Vanspor'un bu maçtan mutlak suretle galibiyetle çıkması hepimizin temennisidir. Bu yüzden galibiyet istiyorsak ki,  istiyoruz. Bunun için öncelikle saha ve seyirci avantajımızı çok iyi kullanmalıyız ve bunun için takımın 12'nci adamı olan taraftarımız devreye girmeli ve tribünleri doldurmalı.

Kritik ve zorlu bir süreçte takımın başında kupa maçı dahil, üçüncü maçına çıkacak olan Van'ın evlatları Teknik direktör Turgay Karatekin, Zeki Yılmaz, Burhan Kadem Can Polat ve Bengin hocaya öncelikle bir kez daha başarılar diliyor Konyaspor karşısında takımı moral ve motivasyon açısından iyi hazırladıkları ve seyir zevki güzel bir maç izlettikleri için ise bir kez daha tebrik ediyorum. Yarın Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacağımız Ankara maçıyla bir şekilde ilk kez taraftarıyla buluşacak olan Turgay hoca ve ekibi Soma karşısına ilk maçlarında hesapta olmayan talihsiz mağlubiyetle başladı. Bu kötü başlangıç onlar adına şansızlık oldu. Elbette o mağlubiyet ve oynanan kötü futbol teknik heyet kadar bizlerinde moralini bozdu.

Güzel ve centilmenliğin ön plana çıktığı Türk futbol tarihinde hep güzel hatırlanacak, Konya maçı geride kaldı. Konya maçında ortaya çıkan performans ve sergilenen o güzel ve cesur mücadelenin aynısını Ankara karşısında da görmek istiyoruz. Bunun için takımın moral motivasyonunu artırmak adına herkes kadar hepimizin görevi olduğunu öncelikle hatırlatmak isterim.  Bu duygu düşüncelerle Ankara karşısında üç puan mücadelesi verecek olan temsilcimiz Vanspor'a ve hocalarımıza canı gönülden başarılar diliyorum.

1-0 olsun bizim olsun...

Bakmadan Geçme