HAKEM VE GÖZLEMCİLERE SEZON ÖNCESİ SEMİNER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) 8'nci bölge 2020-2021 Sezonu Yaz Semineri Van'da yapıldı.

Rıdvan Can

Van il hakem ve gözlemciler kurulu başkanlığının 2020-2021sezon öncesi “Hakem ve Gözlemci Gelişim-Bilgilendirme semineri İpekyolu Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. Seminere MHK üyesi Mahmut Çetiner, MHK Ulusal eğitimcisi Sebahattin Şahin, Bölgesel hakem kurulu üyesi Yusuf Demirkıran, Van İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz, TFFHGD Van Şube Başkanı Taner Coşkun ve Van, Muş, Bitlis, Hakkâri, Ağrı ve Iğdır bölgelerinde görev yapan toplam 100'e yakın hakem ve gözlemci katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Van İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz, "Öncelikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminden dolayı hepinize sağlıklı, sıhhatli günler diliyorum. 2020-2021 sezonu öncesi Hakem ve Gözlemci Gelişim-Bilgilendirme Semineri’mizin ev sahipliğini yapmaktan büyük mutluluk duyduk hepiniz hoş geldiniz. Başta Van'da ve bölge illerinde yeni sezonda görev yapacak olan hakem ve gözlemci kardeşlerimizin başarılı bir sezon geçireceklerine inanıyorum. Yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.

MHK üyesi Mahmut Çetiner, yeni sezonda değişen ve uygulanması gereken önemli kuralları ve detaylı bilgiler aktardı. Hakem ve gözlemciler daha sonra Edremit ilçesinde bulunan Nur Tatar futbol sahasında yapılan koşu ve çalışmalarının ardından seminer son buldu.

 

Bakmadan Geçme