GÜRPINAR GENÇLİKSPOR GELİYOR

Rıdvan Can
Van Amatör Futbol Ligi 2.  Grupta mücadele eden Gürpınar Gençlikspor ilk beş maçın dördünde rakiplerini farklı yenerek 12 puanla liderlik koltuğuna oturdu.
Bordo-beyaz renklerle kurulan,   gönüllü yöneticilerin sahiplendiği Gürpınar Gençlikspor'da kulüp başkanlığını Erkan Akman, antrenörlüğünü ise Erhan Öner yapıyor.  Gürpınar Gençlikspor'a başta Kaymakam Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan ve ilçe halkı  yakın ilgi gösteriyor.
Gürpınar Gençlikspor yöneticileri, 2013 yılı içinde kurulan takımlarının ilçeye heyecan ve farklı bir hava getirdiğini belirterek şunları söylediler: "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak,   sporun ruhuna yakışır bir şekilde centilmence mücadele etmek, sporu sevdirmek, ilçemizi tanıtmak,  sporun birleştirici, kaynaştırıcı sosyal  gücünden yararlanarak ilçemizde birlik beraberliğe  katkı  sunmak  amacıyla Gürpınar  Gençlikspor'u kurduk.  Takımımız yetenekli, inançlı kadrosuyla ilk sezonda çıktığı maçlarında başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Kaymakamımız Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan ve ilçe halkından ilgi görüyoruz. Hedefimiz sağlanacak desteklerle Van 1. Amatör Lige şampiyon olarak yükselmektir."
Gürpınar Gençlikspor yakında Kaymakam Nurullah Kaya'nın destekleriyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan nizami futbol sahaya kavuşacak.

vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme