Gürpınar Belediyesinden ibadet merkezlerine destek

Gürpınar Belediyesi ilçe genelinde cami, taziye ve imam evlerinin ihtiyaçlarını karşılayarak ibadete hazır hale getiriyor.

Vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet üreten Gürpınar Belediyesi, ilçedeki camiler başta olmak üzere kuran kursları, taziye ve imam evlerinde düzenlemeler yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

Mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda çalışma yürüten belediye ekipleri, 2 buçuk yıl içerisinde 71 ibadethane merkezine destek verdi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, manevi değerlerin yanında mahalle halkı için buluşma noktası olan cami ve taziye evlerine yönelik önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi.

İbadet merkezlerinin yapım ve onarım çalışmaları ile bahçe düzenlemeleri gibi konularda destek verdiklerini kaydeden Başkan Tanış, “Camiler bizim ibadetlerimizi yaptığımız, bir araya geldiğimiz, hemhal olduğumuz, Allah’a yakınlaştığımız ve kulluk görevimizi yerine getirmek için ibadet ettiğimiz yerlerdir. Bu anlamda da Gürpınar Belediyesi olarak gelen talepler doğrultusunda ibadethanelerimizin eksiklerini gidererek hizmete sunuyoruz. Sadece camilerimiz değil kuran kurslarımız, taziye ve imam evlerimizin de ihtiyaçlarını gideriyoruz. Gürpınar Belediyesi olarak okul ile ibadethanelerimize azami dikkat gösteriyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme