Gürpınar Belediyesinden asfalt atağı

Gürpınar Belediyesi'nin başlattığı asfalt çalışmaları devam ediyor.

Birçok mahallede asfalt çalışması yürüten ekipler, uygulama öncesi virajlarda genişletme çalışması yapıp dolgu malzemesi sererek silindir ile sıkıştıran ekipler BSK sıcak asfalt kaplaması gerçekleştirdi.

Çavuştepe Mahallesindeki çalışmaları inceleyen Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, kendi imkanları dahilinde 7,5 km sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Tanış, “Yol medeniyettir anlayışıyla cadde ve sokaklarımızı gerek kilitli parke taşı gerekse de sıcak asfalt kaplama ile modern hale getiriyoruz. Kırsal mahallelerdeki ulaşım ve yol sorununu 3 yılda yaptığımız önemli çalışmalarla büyük ölçüde giderdik. İnsanımıza en güzel çalışmaları sunmak amacıyla durmadan hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Mahalle sakinleri de yollarda daha önce toz ve çamur nedeniyle zorluk yaşadıklarını belirterek asfalt çalışmalarıyla bu sorunun ortadan kalktığını ve yollarının daha güzel olduğunu ifade ettiler.

Başkan Tanış’a inceleme sırasında Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Karabulut, Aydın Koyuncu, Memet Yıldız ve Musa Kulaz ile ilgili birim müdürlüleri eşlik etti.

Bakmadan Geçme