• Haberler
  • Güncel
  • Gümüşdere İlkokulu'nda bakım ve boya çalışmaları

Gümüşdere İlkokulu'nda bakım ve boya çalışmaları

Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürü Doğan Nurses ve Şube Müdürü Cihangir Acar, Gümüşdere İlkokulunda yürütülen boya ve bakım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında okul idaresinden bilgi aldı.

Ziyaret sırasında, çeşitli sınıf ve alanlarda devam eden tadilat ve düzenleme faaliyetleri ayrıntılı bir şekilde değerlendirildi. Nurses ve Acar, özellikle öğrencilerin daha sağlıklı, güvenli ve konforlu bir ortamda eğitim alabilmesi amacıyla yürütülen çalışmalara büyük önem verdiklerini belirterek, okul yönetimi, yapılan çalışmaların eğitim ortamını iyileştireceğini ve öğrencilerin öğrenim süreçlerine olumlu katkı sağlayacağını ifade etti.

Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, ara tatil döneminin eğitim kurumlarının fiziki yapısının güçlendirilmesi ve ihtiyaçların karşılanması açısından önemli bir fırsat olduğunu ifade etti. Nurses, “Öğrencilerimizin güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi öncelikli görevimizdir. Bu nedenle okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirmeye yönelik her türlü çalışmayı titizlikle yürütüyoruz. Gümüşdere İlkokulu’nda yapılan tadilat ve boya çalışmaları da bu çabaların önemli bir parçası. Çalışmaların tamamlanmasının ardından öğrencilerimiz modern ve güvenli bir eğitim ortamında derslerine devam edebilecek” dedi.

Ziyaret sırasında sınıflarda, koridorlarda ve sosyal alanlarda yapılan düzenlemeler yerinde incelendi. Nurses ve Acar, boyama çalışmalarının yanı sıra eksik bakım ve onarımların giderildiğini, okulun genel temizliği ve düzeninin titizlikle sağlandığı gözlemledi. Okul idaresi, yapılan çalışmaların sadece fiziksel ortamı değil, aynı zamanda öğrencilerin motivasyonunu ve öğretmenlerin çalışma verimliliğini de artıracağını dile getirdi.

Edremit Millî Eğitim Müdürlüğü, ara tatil dönemini eğitim kurumlarının fiziki durumlarının gözden geçirilmesi ve gerekli onarımların gerçekleştirilmesi açısından verimli bir dönem olarak değerlendirdi. Acar, “Okullarımızın fiziki koşullarının iyileştirilmesi, eğitim kalitesini doğrudan etkileyen unsurların başında gelmektedir. Öğrencilerimizin güvenli ve konforlu ortamlarda öğrenim görmesi, onların akademik başarılarına da olumlu yansımaktadır. Bu nedenle ara tatil döneminde yürütülen bakım, onarım ve boyama çalışmalarını önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürü Doğan Nurses ve Şube Müdürü Cihangir Acar, okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesine katkı sağlayan tüm personel ve çalışanlara teşekkür ederek, çalışmaların devamının önemine dikkat çekti. Müdürler, gelecekte de benzer bakım ve onarım faaliyetlerinin planlı bir şekilde yürütülerek öğrencilerin modern ve güvenli eğitim ortamlarına kavuşmasının sağlanacağını belirtti.

Okul yönetimi, eğitim kadrosu ve teknik ekiplerin koordineli çalışmaları sayesinde, öğrenciler kısa süre içerisinde yenilenmiş ve güvenli bir okul ortamında eğitimlerine devam edecek. 

Bakmadan Geçme