GÜLAÇAR HİZMETLER İÇİN BÜYÜK HAYALLERİM VAR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, halka hizmet için gerekirse bütün bedenini taşın altına koyacağını ifade ederek, mağdur ve mazlum halkın tüm imkanlardan mahrum bırakıldığını söyledi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Osman Nuri Gülaçar, ziyaretlerine AK Parti’nin Tuşba ve İpekyolu teşkilatlarının ilçe başkanları ve üyeleriyle tanışma toplantısında bir araya gelerek sürdürdü. İki ilçe teşkilatının üyeleriyle ayrı toplantılarda buluşan Gülaçar, partili üyelere hitaben yaptığı konuşmada, yüreğinin mağdur ve mazlum olan Van halkına hizmet etmek için çarptığını belirtti. Bu uğurda adaletli bir şekilde 1 milyon 50 bin nüfusun hepsinin sıkıntılarını, sorunlarını çözmek için canla başla çalışacağını anlatan Gülaçar, çok büyük projelerle Van’ın tamamen değişim ve dönüşümden geçeceğini kaydetti. Gülaçar, “Sorumluluğumuz çok büyük, Allah yardımcımız olsun. Mağdur ve mazlum halkın sesi olmak, sorumlu olmak, hakikaten onlara el uzatmak, bütünüyle elimizi taşın altına koyarak, bütün bedenimizi taşın altına koyarak imkanlardan mahrum bırakılmış bu halk için çok büyük projelerle çok büyük umutlarla geliyoruz. Büyükşehir belediyesi noktasında bize bir sorumluluk yüklenmiş, bizde bu ağır sorumluluğun farkındayız. Bununla birlikte ciddi bir çalışma için, ihlaslı bir çalışma ortaya koyacağız. Biz bu şehirde ne olup bittiğini biliyoruz. İşte bugün bizim gayret zamanımız, bugün bizim ciddiyet zamanımız, etkin çalışmalar yürütme zamanımızdır” ifadelerini kullandı.

“KUSKUNKIRAN İLE BİRLİKTE ÇOK ŞÜKÜR ÖLÜMLERİN ÖNÜ KESİLDİ”
Halkın refahı ve mutluluğunu en öne koyduklarını da sözlerine ekleyen Gülaçar; “Bu halk için yapmamız gerekenler var. Halkımız için 5 yıllık büyükşehir belediyesi projelerimizi hayata geçirerek ilimizin hak ettiği noktaya gelmesini Allah’ın izniyle sağlayacağız. Değerli arkadaşlarım, büyük zekalar büyük işleri konuşur, orta zekalar olayları konuşur, küçük zekalar insanları konuşur ve çok çok küçük zekalar da kendilerini konuşur. Biz ak kadrolar olarak büyük düşünen insanlarız. Biz AK Parti olarak hizmet partisiyiz. Geçmişimizdeki hizmetler bizim ne kadar şerefli bir parti olduğumuzun göstergesidir. Ben Kuskunkıran Tüneli’nden geçerken Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a o kadar yürekten dua ettim ki Allah senden razı olsun dedim. Kuskunkıran yapılmadan önce insanlarımız dakikalarca araçlarıyla o yokuşları çıkardı. Onlarca insanımız da meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybediyordu. Şimdi ise yapılan tünel ile o mesafe bir kaç dakikaya indirildi. Allah binlerce kez önderimizden razı olsun” dedi.
AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve Tuşba İlçe Başkanı Naif Şabu’nun da birer konuşma yaptığı toplantı sonrası Osman Nuri Gülaçar bulunduğu yerden ayrılarak, ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti.

“HİZMETLER KONUSUNDA BÜYÜK HAYALLERİM VAR”
Öğleden sonra İnsan-Der üyeleriyle bir araya gelen Osman Nuri Gülaçar’ı burada kalabalık bir grup karşıladı. Dernek üyelerine hitaben konuşan Gülaçar, amacının ve tek arzusunun bu halkın özlemini duyduğu hizmetlere kavuşturmak olduğunu ifade etti. Belediyenin inanılmaz imkanlarının olduğunu, ama halkın bu imkanlardan mahrum bırakıldığını vurgulayan Gülaçar, “Vallahi seçimleri kazandıktan sonra bana desinler ‘Senin görevin buraya kadar seve seve bırakırım’ yeter ki iktidar partimizin sunacağı ve Van’ı tamamen değiştireceği imkanlara kavuşsun. Halkımızda yapılacak olan hizmetlerden faydalansın bu bana yeter artar bile. Benim hizmetler konusunda çok büyük hayallerim var, Allah nasip ederse ben hayalimdeki hizmetleri imkanlardan mahrum bırakılmış halkımıza sunacağım” dedi.
Adaylığının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden dernek yöneticileri ve üyeleri ise, Gülaçar’a hayırlı temennisinde bulunarak, “Allah sizi hiçbir zaman sıkıntıda bırakmasın. Dualarımız sizinle olacaktır. Halkın içinden biri olmanız sebebiyle bu ilin sorun ve sıkıntılarını çok iyi bilmektesiniz. Bunları çözecek kapasitenize olan inancımız tamdır. Çünkü sizin gayeniz hep hak olmuştur. Allah yolunuzu açık etsin” şeklinde konuştular.
Buradan da diğer ziyaretlere gitmek için ayrılan Osman Nuri Gülaçar, sokakta da kendini durduran vatandaşların hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

Bakmadan Geçme