GENÇLERDEN ÇAĞRI MERKEZİNE YOĞUN İLGİ

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Türk Telekom'un Van'da açacağı çağrı merkezinde çalışmak isteyen gençlere sosyal medyadan çağrıda bulunarak '1000 kişiden biri sen olabilirsin' dedi.

 Evren Doğruer 

Türk Telekom AssisTT Çağrı Merkezi kentte 1000 genci istihdam edecek. AssisTT  Van Çağrı Merkezi açılışıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez,  gençlere iş başvurusu çağrısında bulundu.

Vali Bilmez, paylaşımında "1000 kişiden biri sen olabilirsin. Türk Telekomun iştiraki AssisTT Van'ımıza önemli bir yatırım yapıyor. Yeni açacağı çağrı merkezinde 1000 gencimize iş imkanı sunuyor. İstihdama büyük katkı sunacak yatırım Van'ımıza ve gençlerimize hayırlı olsun" dedi. Gençlerin Türk TelekomunAssisTT Van Çağrı Merkezi'nde çalışmak üzere yoğun başvuruda bulundukları öğrenildi.  

AssTT Twitter adresinden yapılan  duyuruda şu ifadelere yer verildi: "Van'da yeni açılacak olan çağrı merkezimizde çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Türkiye'nin en büyük çağrı merkezinde Müşteri Temsilcisi olarak görev almak için başvurularınızı bekliyoruz”

Bakmadan Geçme