Gazetecilerden Büyükşehir Belediyespor'a Ziyaret

Van'da ulusal ve yerel gazeteciler, Van Büyükşehir Belediyespor'un yeni yönetim kuruluna 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Rıdvan Can

 

Gazeteciler son yıllarda kötü bir performans sergileyen ve hep taraftarını üzen Mart ayında kongre yaparak kan değişikliğine giden Büyükşehir Belediyespor'a ziyarete bulunarak başarı dileğinde bulundular.

 

Ziyarette konuşan Bölge Gazetesi Spor Yazarı Salih Deniz, geçmiş yönetimler ile zaman zaman iletişim kopuklukları yaşadıklarını belirterek, "Bizim bu dönemdeki tek isteğimiz bu sıkıntıların, bu iletişim kopukluklarının bir an önce ortadan kalkmasıdır. Büyükşehir Belediyespor'un başarılı olması, üst liglerde yer alması gerekir.  O yüzden birlik ve beraberliği artırmak gerekiyor. İnşallah bunuda hayata geçiririz. Ben bu senenin çok farklı olacağını düşünüyorum" dedi.

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Çalım,  "Sizlerle birlikte yıllardır çalışmaktayız. Çok iyi günlerimiz oldu, kötü günlerimiz oldu ama hamd olsun bu günlere geldik. Bizlerinde tek amacı Van Büyükşehir Belediyespor'un  kazanması. Bizden beklentiler var. Bu konuda yönetimimizde sporun içinden gelen çok deneyimli ve işin ehli arkadaşlarımız var. Van Büyükşehir Belediyespor'un hedefleri var. Bizde bunu için buradayız. Bunun için ben özellikle basından destek bekliyorum, hep beraber çalışacağız. Hep beraber Van Büyükşehir Belediyespor'a iyi günde ve kötü günde sahip çıkacağız" dedi.

 

Gazeteci heyetinde; İhlâs Haber Ajansı Van Bölge Müdürü, Bölge Gazetesi, Van Havadis Gazetesi, Vandahaber.com ve Vansesi Gazetesi Spor Müdürü Rıdvan Can yer aldı.

Bakmadan Geçme