Gazeteci İzgi’den, Tayini çıkan Günel İçin Veda Yemeği

Şehrivan Gazetesi yöneticilerinden Serkan İzgi, üç yıldır Van’da görev yapan ve tayini İzmir’e çıkan Basın İlan Kurumu Van Şubesi personeli Ebubekir Günel için bir veda yemeği verdi. Mollakasım Tatil Beldesi’ndeki yazlık evde verilen yemeğe, günlük gazete temsilcileri de davet edildi.

Basın İlan Kurumu Şubesi’nin Van’daki ilk personellerinden olan Ebubekir Günel’in tayini İzmir’e çıktı. Önümüzdeki günlerde Basın İlan Kurumu’nun İzmir Şubesi’nde çalışmak üzere Van’dan gidecek olan Günel için veda yemeği verildi.

Şehrivan Gazetesi’nin emektar çalışanı ve gazete yöneticilerinden Serkan İzgi, Günel’in atanması dolayısıyla kendisi ve ağabeyi Serdar İzgi’ye ait olan Mollakasım Beldesi’ndeki yazlık evde bir mangal partisi düzenledi. Şehrivan Gazetesi sahipleri Ö.Aytaç ve Yunus Aykaç kardeşlerin de maddi-manevi destek olduğu programda, davetliler yemeğin ardından geç saatlere kadar sohbet etti.

Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Yahya Öylek, Ebubekir Günel’in çok iyi ve başarılı bir personel olduğunu söyleyerek, “Şubede başkanlık yaptığım süre zarfında Ebubekir arkadaşımızdan zerre incinmedim. Kendisi çok iyi ve başarılı bir personeldir. İzmir’e atanması kendisinin ileriki süreçte üst kademelere gelmesi açısından da umarım hayırlı olur. Türkiye’nin birçok bölgesinde şubelerimiz vardır. Bu atamalar her yerde olur. Ebubekir arkadaşımıza bundan sonraki hayatında başarılar ve mutluluklar dileriz. Serkan arkadaşımıza da bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gazeteci Serkan İzgi ise Günel’in bu güne dek her konuda kendilerine yardımcı olduğunu belirterek, bundan sonraki hayatında huzur ve mutluluk diledi.

Yemek programına; Öylek ve Günel’in yanı sıra; Basın İlan Kurumu Şube personelleri; Murat Uman, Erkan Günay ve Hakan Börekçi ile gazeteciler; Rıdvan Can, Bişar Ulutaş, Umut Tarhan, Ömer Aytaç Aykaç, Yunus Aykaç, Cengiz Aslan, Önder Altınal, Fehmi Altınal katıldı.

Bakmadan Geçme