Gazeteci Bişar Ulutaş'ın mutlu günü

Bölge Gazetesi imtiyaz sahiplerinden Bişar Ulutaş'ın bekarlığa veda ettiği mutlu gününde meslektaşları, siyasiler ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Fazıl ERÜŞ

Van' da  günlük yayın yapan  yerel gazetelerden Bölge Gazetesi imtiyaz sahiplerinden Bişar Ulutaş

düzenlenen düğün töreni ile Dilan Atiş  ile hayatını birleştirdi. Dilan- Bişar çiftinin Beyaz Saray düğün salonunda gerçekleşen düğün törenine AK Parti Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Mustafa Bilici, Ak Parti İl Başkanı Abdullah Aras, Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, CHP İl Başkanı Cemal Şen,  Çiçekli Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, CHP Tuşba İlçe Başkanı Seda Bora,  AK Parti Tuşpa İlçe Başkanı Naif Şabu, Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Edremit Ak Parti İlçe Belediye Başkan aday adayı Arif Öndül'ün yanı sıra çok sayıda gazeteci, şair, müzik ve spor camiasından davetli katıldı.

Van Belediyesi nikâh memuru Melik Çetin'in kıydığı nikah töreninde Dilan Atiş-Bişar Ulutaş çiftinin nikah şahitliklerini AK Parti Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Mustafa Bilici ve CHP İl Başkanı Cemal Şen yaptı.

 Davetliler çalınan müzik eşliğinde eğlenerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldular. Van Belediye Başkanı Bekir Kaya ve çok sayıda kurum kuruluş düğüne çelenk gönderdi.

Düğüne katılan herkese teşekkür eden Bişar Ulutaş " Mutlu günümde akrabalarım, dostlarım,  meslektaşlarım, arkadaşlarım, siyasi parti temsilcilerimiz düğünümüze renk kattınız. Hep birlikte çok güzel bir gece geçirdik. Sağ olun." dedi.

Bakmadan Geçme