Etek boyu mu pedofili mi?

Reklamın iyisi kötüsü olmaz sözünden hareketle bugün yazacağım yazıda edebiyat dünyasında bomba etkisi yaratan haberdeki ne kitabın adını ne de yazarının adını telaffuz etmek istiyorum.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz sözünden hareketle bugün yazacağım yazıda edebiyat dünyasında bomba etkisi yaratan haberdeki  ne kitabın adını ne de yazarının adını telaffuz etmek istiyorum.  Çünkü kitabın ve yazarın adını anarak gazetemde ve sosyal medya hesaplarımda reklamını yapıp bu pis değirmene su taşımak istemiyorum.  Ani şaşkınlık ve kızgınlıkla kitabı sosyal medyada paylaşanlar farkında olmadan bilinçsizce kitabın da reklamını yapmış bir bakıma kitabı patlatmış oldular. Bu ülkede bu kadar çocuk istismarı varsa bir o kadarda pedofili (sübyancılık- küçük çocuklara cinsel istismar) hastası var demektir. Şimdi o hasta ruhlular o kitabı bir şekilde bulup okuyacaklar.

 

2013 yılında 500 adet basılan ve piyasada bir tane bile olmadığı beyan edilen bu kitabın birkaç sayfası bir iki gün önce sosyal medya ortamında paylaşılınca deyim yerindeyse yer yerinden oynadı.  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti  yazar ve yayıncı gözaltına alındı her ikisi de adliyeye sevk edildi ve her ikisi de mahkemece adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Kitabın yazarı savunmasında Amerika'da ki kirli gerçeklik akımından yararlanarak bir edebi eser ortaya koymaya çalıştım demiştir.

 

Halkın büyük bir kesiminden tepki alan bu olayı, "falanca yazarların kitaplarına tepki göstermediniz buna neden tepki gösteriyorsunuz" diyerek kitabı ve yazarını savunanlar da oldu. Bu kişilerin de pedofili hastası olduğunu düşünüyorum. 

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bakmadan Geçme