Erciş Belediyespor'un Hedefi BAL Ligi

Amatör Lig Van play-Off maçları heyecanlı geçiyor. Rıdvan CAN Amatör Ligi Play-Off karşılaşmalarında heyecan son dorukta Cumartesi günü Erciş’te oynanan karşılaşmada Erciş Belediyespor sahasında DSİspor’u 4-0 gibi farklı yenerek 9 puanla liderliğini sürdürürken, Grup’ta 7 puanla ikinci sırada bulunan Van TEİAŞspor ise, Sanayispor tesislerinde karşılaştığı güçlü rakibi Van Yolspor’u 2-1 yenmeyi başardı.

Final Maçı Cumartesi

Cumartesi Sanayispor Tesislerinde oynanan TEİAŞspor Yolspor maçı sonrası taraftarlar, TEİAŞspor’u ayakta alkışladılar. Van Play-Off’ta  son  haftaya girilirken Erciş Belediyespor 9 puanla liderlik koltuğunda otururken, TEİAŞspor 7 puanla lideri takip ederken, Yolspor’un 4 DSİspor’un ise, 2 puanı bulunuyor. Van derbisi olarak görülen TEİAŞspor ve Erciş Belediyespor gelecek hafta  Van’da Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için son kozlarını oynayacak. İki takımdan kim galip gelirse BAL ligin’de mücadele eden Başkalespor ile final maçı oynayacak.


Murat Şebap; ‘‘Kazandığımız İçin Çok Mutluyuz’’

Erciş Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Şebap; Van DSİspor mücadelesinden 4-0’lık farklı skorla galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirtti.

Erciş Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Şebap; “Şampiyonluğa emin adımlar ile yürüyen Erciş Belediyespor futbol takımız hafta sonunda çok önemli bir galibiyetin altına imza attı.

Van DSİspor mücadelesinden alınan 3 puan bizim için çok değerli. Play-Off’ta şampiyonluk yolunda bu galibiyetlere çok ihtiyacımız var. Futbolcularımız saha içerisinde ellerinden geleni yaparak bu galibiyetin altına imza atmışlardır. Bizler Yönetim kurulumuz ile sezon öncesinde hedefler ortaya koymuştuk. Hedefimiz Erciş Belediyespor’u şampiyon yapmak. alınan bu galibiyetlerin şampiyonluk yolunda çok değerli olduğuna inanarak aldığımız galibiyet tüm taraftarlarımıza ve Erciş halkına armağan ettiklerini belirttti.  Şebap, haftaya Van’da TEİAŞspor ile zorlu bir final maçına çıkacaklarını ifade ederek, öncelikle centilmence ve dostça geçmesini ümit ettiklerini kaydederek, tüm Erciş halkını Van’a bekliyoruz inşallah Van’dan iyi bir sonuçla çıkar Eciş’e şampiyonluğu garantilemiş olarak döneriz’’ dedi.

Fahri Baştürk; Hedefimiz Şampiyonluk

Van TEİAŞspor’un aldığı başarılı sonuçlarında büyük pay sahibi olan başarılı Antrenör Fahri Baştürk, Sezon başında bir hedef koymuştuk ve gelinen noktada arzuladığıız hedefe çok yaklaştıklarını ifade etti.

Ligin başlamasıyla hedeflerini yüksek tutan TEİAŞspor, Amatör ligde ve Play-Off maçlarında centilmenliği ön planda tutarak göz dolduran futboluyla spor severlerden hep alkış aldık genç koşan mücadele eden bir takım oluşturduk futbolcularım hepsi çok kaliteli hepsi iyi futbolcu buraya kadar oynadıkları güzel futbol ve başarılı sonuçlarla hakkettikleri yerde olduklarını belirterek, haftaya Play-Off’ta zorlu rakipleri ve lider Erciş Belediyespor’u konuk edeceklerini final niteliğindeki bu karşılaşmada tüm taraftarları davet ederek, öncelikle centilmence dostluk havasında olmasını dilediğini Erciş Belediyespora’da başarılar dileyerek, Van Derbisi olarak konuşalan maça herkesin gelmesini istedi.

 

 

 

Bakmadan Geçme