Erbaş: Akan Kanı Durdurmak İçin Mücadele Veriyoruz

Saadet Partisi (SP) Van Milletvekili Adayı Fethullah Erbaş, parti olarak endişe içerisinde olduklarını ve akan kanı durdurmak için mücadele verdiklerini söyledi.

SP Van Milletvekili adayı Fethullah Erbaş, il ve ilçe teşkilat başkanları, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partiliyle cadde cadde, sokak sokak geziyor. Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Erbaş, “Kritik bir dönemden geçiyoruz. Bu ülkenin asayişinden, güvenliğinden, emniyetinden sorumlu olan iktidar sahipleri sanki kahramanlık taslıyor gibi muhalefeti eleştirirken, ‘Sivas’ın doğusuna gidemiyorsunuz’ diyor. Bu ülke bizim, bu ülke hepimizin. Eğer bir takım siyasiler Sivas’ın doğusuna gidemiyorsa can, mal güvenliği münasebetiyle ülkenin belirli bölgelerine adım atamıyorsa bunun sorumlusu kim? Ne olur bu güzel illerimizin, yüreği iman dolu yiğit insanlarına sorun, vebali altında kalmayın" dedi.
Sadece Saadet Partisi heyetinin Cizre'ye gittiğini belirten Erbaş, "Akan kanı nasıl durdurabiliriz? Annelerin gözyaşını nasıl silebiliriz? Bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim partimizdeki herhangi bir arkadaşımız milletvekilliği için şöyle bir partiye yönelecek olsa kapıda değil sokağın başında kaparlar" diye konuştu.

Bakmadan Geçme