ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, 2013-2014 sezonunun ilk maçı için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, 2013-2014 sezonunun ilk maçı için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 
Sezona geç hazırlanan Van ekibi, hafta sonu Muş deplasmanında Sevgi Engelliler Spor Kulübü ile sezonun maçına çıkacak. Hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, “Her yıl olduğu gibi bu sezonda maddi imkansızlıklarla başladığımız ligde hedefimiz play-off’a kalabilmektir. Fakat bir üst lige çıkmak adına iyi bir kadro kurmamız lazım, bunun içinde kulübümüze Vanlı işadamlarının sahip çıkması lazım. Her yıl olduğu gibi deplasmanlara Van Valiliğimizin destekleriyle gidiyoruz. Bu konuda Sayın Valimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yıllardır takımımızın mücadelesini Van Valiliğimiz üstleniyor. Araç ve yakıt konusunda da Van Belediyemizden destek alıyoruz. Fakat bunlar geçici destekler. Biz bu ili temsil ediyoruz, bunun için kalıcı çözümler üretilmesi için Belediye Başkanımız Sayın Bekir Kaya ile bir takım görüşmelerimiz oldu. Umarım bu takımı belediyenin bünyesine alınarak engelli arkadaşlarımızın spor yapmasına katkı sağlarlar. Fakat bunun bir an önce hayata geçmesi lazım. Bu konuda belediye başkanımızın desteklerini bekliyoruz. Umarım 2013-2014 sezonunu güzel bir şekilde başarıyla geçiririz. Bu takım için herkes üstüne düşeni yapmaya davet ediyorum. Takımın başına kulübümüzün ilk antrenörü Okan Ebiri’yi getirdik. Kendisi takımı iyi bilen ve sporcularla iyi diyalogu olan bir hoca. Bundan sonraki çalışmalardan başarılar diliyorum. Kendisine olan güvenimizi boşa çıkarmayacağına inanıyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarıma ve sporcularıma başarılar diliyorum. Engelsiz yarınlar için herkesi engelleri aşmaya davet ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme