ENGELLİ BASKETBOL TAKIMI FIRTINALAR ESTİRİYOR

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi 2'nci Lig (E) grubunda mücadele eden, Van Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, konuk ettiği Hakkari Sümbülspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı karşısında üstün bir oyunla rakibini 71-47 mağlup etmeyi başardı.

Rıdvan CAN

Suphan spor salonunda oynanan karşılaşmayı Van Gençlik Spor il Müdürü Aslan Sinir, B.Vanspor Kulüp Başkanı Giyasettin Gültepe ve spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir, ve çok sayıda taraftar izledi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Van Belediyesi Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Hakkari Sümbülspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı karşısında üstün bir oyun sergileyerek galip gelerek taraftarlardan büyük alkış aldı.

karşılaşma sonrası Van Bedensel Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ve Hakkari Sümbülspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibini tebrik eden Van Gençlik Spor il Müdürü Aslan Sinir, takımlara başarılar diledi. Temsilcimiz Van Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bir sonraki maçını deplasmanda Batman ile oynayacak.

Bakmadan Geçme