ELEKTRİK KESİNTİLERİ PROTESTO EDİLDİ

Van’ın Muradiye ilçesinde yaşanan elektrik kesintileri, vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Bir grup vatandaş, elektrik kesintilerini protesto etmek için VEDAŞ Muradiye İlçe İşletme Baş Müdürlüğünün önünde basın açıklaması yaptı. Kesintilerin uzun sürmesinden yakınan vatandaşlar, yetkililerin de duyarsız kaldığını öne sürerek mağdur olduklarını belirtti.
Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte elektrik kesintilerinin de sıklaştığını söyleyen Mehmet Durmaz, “21. yüzyılda elektrik kesintileri normal bir durum değildir. Bizler her akşam karanlığa gömülmeye mecbur değiliz. Orta Çağ teknolojisinin bu dönemde bize yansıtılması doğru bir anlayış değildir. Bugüne kadar kaçak elektrik bahanesiyle bizi mağdur eden zihniyet dijital sayaçlarla bunu ortadan kaldırdığı halde aynı sıkıntıları çekmeye devam ediyoruz. Buna artık ‘dur’ demenin zamanı gelmiştir. Elektrik kesintisi olduğunda VEDAŞ’ı arıyoruz ancak muhatap bulamadığımız gibi hakaret görüyoruz. Bu anlayışı kabul etmiyor ve artık aydınlık günler bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Yapılan açıklamanın ardından grup olaysız şekilde dağıldı.
Bu arada, VEDAŞ Muradiye İlçe İşletme Baş Müdürlüğü yetkilileri de konuyla ilgili açıklama yetkilerinin olmadığını belirtti.

Bakmadan Geçme