Eğitim-Bir-Sen'den Tanışma Ve Kaynaşma Yemeği

Eğitimciler Birliği sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Çatak temsilciliği tarafından ilçe görev yapan öğretmen ve idarecilere tanışma ve kaynaşma yemek programı düzenledi.

Çatak Öğretmen Evinde düzenlenen yemek programına İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Salih Taş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Manto, ilçede görev yapan okul idarecileri ve öğretmenler katıldı. Yemeğin ardından bir teşekkür konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Salih Taş, “Bu akşam bizi burada bir araya getiren Eğitim-Bir-Sen temsilcilerine ve hazırlanan bu yemek programında emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Yapılan bu tür organizasyonlar öğretmenlerin bir araya gelip kaynaştığı, eğitim sorunlarının masaya yatırılıp çözüm yollarının arandığı, deneyimlerin paylaşıldığı ortamlardır. Bu tür organizasyonların devamını bekleriz’’ dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Çatak İlçe Temsilcisi Abdullah Edemen, sendikalaşmanın önemine değinerek sendikalara ilişkin nöbetlere, ek ders ödemesi ve her sınıfın bir yetim kardeşi var projesi ile ilgili bilgi verdi. Edemen, “Ek ders nöbeti için imza atıp bir kampanya başlattık. Bu kampanya umarım en kısa sürede amacına ulaşacaktır. Toplantıya katılanlara başta İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Taş olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederek ederim” dedi.
Konuşmaların ardından öğretmenler, çalan müzikler eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar doyasıya halay çekip eğlendiler.

Bakmadan Geçme