Edremit Toki kavşağı can almadan düzenlensin

HALKIN SESİ

Esnaflar,  Tüccarlar,  Sanayiciler,  İşçiler, Memurlar, Amirler, Köylüler,  Çiftçiler, İşsizler,  Kadınlar, Çocuklar, Öğrenciler, Öğretmenler,  Şoförler,  Yolcular, Hastalar,  Doktorlar,  Sporcular.  Sinirlenenler, Gerilenler. Sorunu olanlar,  Derdine derman arayanlar, Sesimizi duyurmak istiyoruz diyenler. Yetkililere seslenmek isteyenler. Hakkını ve sorumluluğunu bilenler.  Burası Sizin Köşeniz. Arayın yazalım,  Anlatın duyuralım. 
Yöneten: İlhan SİYAHTAŞ   İletişim: 05064790559
[email protected]
facebook: vansesi gazetesi
Tiwitter: VANSESIGAZETESI
 
TEDAŞ GÖREVLİLERİNİN İLGİSİNE TEŞEKKÜR EDERİM
Ali Paşa Mahallesinden arayan ev hanımı okurumuz Cumartesi günü izin ve önceden önlem alamadan ağır hasarlı bir binanın yıkımı nedeniyle saatlerce elektriksiz kaldığını belirterek şunları söyledi , "  Çalışan bir bayanım,  cumartesi  günü  ev işlerimi yaparken aniden elektrikler  kesildi.  186 ALO TEDAŞ Halkla İlişkiler Birimini aradım.  Bana o bölgede bina yıkımı sırasında bina malzemelerin hat üzerine düştüğünü ve arızanın giderileceğini söylediler.   Site görevlimizde sorunu yerinde gidip gördü. Neyse uzun uğraşlardan sonra elektrikler verildi.  Ben buradan sorumsuz kişiler sesleniyorum.   İstediğiniz her şeyi istediğiniz şekilde yapamazsınız. Artık kurallara uyulmasını istiyorum. Beni ve benim gibi yüzlerce insanı mağdur etmeye hakkınız yok.  Bu konuda cezai yaptırımlar uygulanmasını istiyorum. TEDAŞ görevlilerinin ilgisine ve çabasına buradan teşekkür ediyorum."
Hanife KEYİS
 
EDREMİT TOKİ KAVŞAĞI CAN ALMADAN DÜZENLENSİN!
Vatandaşlarımızın Edremit TOKİ ile ilgili şikayet ve uyarıları artmaya başladı. Köşemizi arayan vatandaşımız şunları diyor."  Edremit TOKİ Afet konutlarında yeni oturmaya başladım.   Yeni yapılan yollar ile eski yollar aynı kavşakta kesişiyor.  TOKİ Dörtyol kavşağında yoğun trafik var.  Kar yağışı ile birlikte kavşakta tehlikeli kazalar meydana gelmeye başladı.  Yetkililerden can kaybı yaşanmadan bir an önce bu kavşağın yapılmasını istiyoruz."
Hakan TOKER
TOKİ Dörtyol kavşağı konusunda vatandaşımız haklı. İlgi bekliyor.
 
TOKİ BOĞAZİÇİ KONUT YÖNETİMİ UYUYOR MU?
TOKİ Afet Konutları ile ilgili şikayet eden hak sahibi okurumuz yetkili TOKİ Konut Yönetimini göreve çağırıyor ve diyor ki,"   TOKİ konutlarında başı boşluk görünüyor. Daha aileler taşınmadan binanın genel yapısı görünümü üzerinde bazı insanlar keyfi uygulamalara başladı. Bu gidişle TOKİ konutları sosyal meskenlere döner.  Bazı sitelerde çamaşır demiri yaptıranlar, balkonları çirkin biçimde kapatanlar var.  Eğer balkonlar kapatılacaksa buna da bir standart getirilmelidir. Tamamı aynı bütünlükte cam veya PVC olmalı. Ama binaların dış görünümünü bozacak keyfi uygulamalara izin verilmemelidir. Bir başka kattan kilimler sarkmaya başlamış.  Boğaziçi başta nasıl disiplin sağlarsa öyle gider. Site kanunu var buna herkes uymalıdır. Bunu da site yönetimi sağlamakla görevlidir."
Bülent Kayadan Boğaziçi TOKİ Site Yönetimi yasları uygulayın,  uymayanları uyarın, gerekirse yaptırım uygulayın.  TOKİ konutlarının çirkinleşmesine  izin vermeyin, insanlar bunun için size  ödeme yapacak unutmayın. Sonuçta yasal muhatap sizsiniz.

Bakmadan Geçme