Edremit Esentepe TOKİ doğalgaza kavuşuyor

Edremit Esentepe Mahallesi TOKİ (kiracılar) sakinlerinin Edremit Belediyesi'ne yaptığı yoğun başvurular sonuç verdi. Kiracılar TOKİ'nin doğalgaza kavuşması için çalışma başlatıldı.

Vansesi Haber Merkezi

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, vatandaşların talebi üzerine yetkili firma ile yaptığı görüşmeler sonucu Esentepe TOKİ konutlarına doğalgaz verilmesi için çalışmalar başlatıldı. 

Geçtiğimiz yıl Edremit Belediyesi’nin destekleriyle AKSA doğalgaz firması Edremit’te 52 bin metre 2’li ve 3’lü hat döşeyerek doğalgazı ilçeye ulaştırmıştı. Edremit Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı girişimler sonucu Erdemkent, Erenkent ve Memur-Sen TOKİ’ler de doğalgaz kullanımı başlamıştı. Yaz sezonunun kısa olmasından dolayı Esentepe Mahallesi’nin doğalgaz çalışmaları ise bir sonraki sezona bırakılmıştı. Bu yıl TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar arasında ‘Esentepe’ye doğalgazın gelmeyeceği’ söylentilerin ardından TOKİ sakinlerinin Edremit Belediyesi’ne yoğun müracaatları üzerine Başkan Say devreye girerek görüşmelerde bulundu. Yapılan görüşmeler sonucunda yetkili firma Esentepe TOKİ’de stant kurarak, ön abonelik çalışmalarına başladı. 

Başlatılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Say, AKSA Doğalgaz firması yetkililerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Esentepe TOKİ sakinlerine çağrıda bulunan Başkan Say, ön abonelik çalışması için gerekli belgeleri doldurmalarını istedi. Esentepe’nin de en kısa zamanda doğalgaza kavuşacağının müjdesini veren Başkan Say, hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

 

Bakmadan Geçme