Edremit Belediyesi Destek Evi Kayıtları Başladı

Edremit Belediyesi tarafından eğitim öğretim hizmeti veren Eğitim Destekevi'nde eğitim görecek öğrenciler için kayıtlar başladı.

Vansesi Haber Merkezi

Belediye bünyesinde bulunan eğitim destekevin de hafta sonları 6-7-8'inci sınıflar için SBS'ye hazırlık kursları verilirken; aynı zamanda da destekevin de eğitim gören öğrenciler destekevi bünyesinde bulunan Kürtçe dil öğretmenlerinden de Kürtçe dil kursu alabiliyor. Hafta sonları SBS hazırlık kursları ve Kürtçe kurslarla eğitim veren destekevi hafta içi de üniversiteye hazırlık öğrencilerine öğretmenler eşliğinde etüt imkânı sağlıyor. Kendi evlerinde ders çalışma imkânı olmayan öğrenciler rahatlıkla gelip destekevinde ders çalışıp,  aynı zamanda öğretmenlerden yardım alabilme şansına sahip.

Edremit'te Sahil Caddesi üzerinde bulunan eğitim destevinin kurs kayıtları 15 Eylül'e kadar süreceği ve kayıtların eğitim destekevinde yapılacağı bildirildi. Kayıt duyuruları Edremit'e bağlı mahallelere asılan Kürtçe ve Türkçe duyuru pankartlarıyla tüm yurttaşlara duyuruldu. 

Bakmadan Geçme