DÜZCE BELEDİYESİ 23 NİSAN'I VAN'A TAŞIYOR

Düzce Belediyesi Türkiye çapında bir sosyal projeye imza atıyor. Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan projeye göre Düzce Belediyesi 23 Nisan kutlamalarını kısa bir süre önce deprem felaketi geçiren Van’da gerçekleştirecek. Bunun için Van’a özel olarak hazırlanmış bir ekip gönderilecek.
Düzce Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Van’da depremzede çocuklarla birlikte kutlayacak. Bunun için üç bölümlü program hazırlandı. ‘23 Nisan Van’ projesinde Vanlı depremzede çocuklara moral desteği sağlanacak. Bunun için önce Düzce Belediyesi’nin organizasyonu ile Van’da düzenlenecek programda Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan Çocuk Oyunları sahnelenecek. Programda ayrıca Geleneksel Türk Tiyatrosundan örnekler de yer alacak. Program kapsamında Komedi Dans Üçlüsü de Vanlı çocuklarla birlikte olacak. Projenin son bölümünde de Vanlı çocuklara sürpriz yapılacak. Düzce Belediyesi’nin okullarda başlattığı oyuncak bağışı kampanyasında toplanan oyuncaklar da yine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vanlı çocuklara dağıtılacak.
Türkiye’de ilk kez böyle bir uygulamaya imza atmaya hazırlandıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram “Proje tamamen deprem geçirmiş Düzceli çocuklardan yine deprem geçirmiş Vanlı çocuklara uzatılan el’dir. Depremi yaşamış çocukları en iyi yine deprem geçirmiş çocuklar anlar. Düzceli çocuklar Vanlı kardeşleri, arkadaşları için oyuncaklarını hazırladılar. Biz de bu oyuncakları köprü olarak Vanlı çocuklara ulaştıracağız. Ayrıca bir dizi etkinlik hazırlandı. Düzce Belediyesi olarak çocukların yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz” dedi.

VAN HABERLER,HABERLER VAN

Bakmadan Geçme