DÜLGER'DEN MAÇA DAVET ÇAĞRISI

Vanspor'un fanatik taraftarlarından Grup Kara Kobralar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Sarıyerspor maçı öncesi maça davet çağrısı yaptı.

Rıdvan Can

Ligin son iki haftasında aldığı mağlubiyetlerle taraftarını üzerek hayal kırıklığı yaratan Silahtaroğlu Vanspor, Cumartesi günü saat 13:00’da Sarıyerspor’u konuk ediyor. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz ligde oynadığı 10 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle, 20 puanla yedinci sırada yer alırken, rakip Sarıyerspor ise 10 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyetle, 10 puanla on beşinci sırada bulunuyor.

“Gün birlik günüdür, gün Vanspor’a sahip çıkma günüdür”

Silahtaroğlu Vanspor, Sarıyerspor maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulunan Grup Kara Kobralar Derneği Başkanı Ercan Dülger, “Uğruna gecemizi gündüzümüze kattığımız, ailemizden daha çok değer verdiğimiz Vanspor’umuzun son iki haftada Sivas Belediyespor ve Bayburt Özel İdarespor karşısında aldığı mağlubiyetler elbette hepimizi çok üzdü ama toparlanarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Sarıyerspor maçı bizim için çok önemlidir. Sarıyerspor karşısında alacağımız 3 puan altın değerindedir. Bizim için çıkış maçıdır. Hepimizin stattaki yerini alıp takıma destek vermesi gerekir.  Gün birlik günüdür, gün Vanspor’a sahip çıkma günüdür. Artık konuşmanın vakti bitmiş, icraat vakti gelmiştir. Vanspor’u seven herkes bizim gibi yağmur çamur demeden takımın yanında yer alması gerekir. Bu zamana kadar sadece konuşanlar, bundan sonra gelip takımın yanında yer alsın ve gereken desteği versin. İlimizin tek bir profesyonel takımı var. Van’da yaşayan herkesin Vanspor’a sahip çıkması boynunun borcudur. Cumartesi günü saat 13:00’da herkesi stada bekliyoruz” dedi.

 

Bakmadan Geçme