DÜLGER: YENİTÜRK İSTİFA ETMEMELİ

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'ün istifasını değerlendiren Karakobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, 'Servet Yenitürk'ün istifa kararı hepimizi derinden üzmüştür. Yenitürk Vanspor'a başkan olmasıyla birlikte kentimize futbol heyecanı geldi. Kulüp Başkanımız Yenitürk 'ün takımın başına geri dönmesini istiyoruz. Başarılı olmasına rağmen Yenitürk'ün istifa etmesine gönlümüz razı gelmez' dedi.

Rıdvan Can

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu’nun gazetemize yaptığı açıklamalardan sonra görevinden istifa eden Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’ün takımın başında olması gerektiğini belirten Karakobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, “Artık eleştirileri bir tarafa bırakıp Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'e ve canımız Vanspor'a sahip çıkma günüdür” diye konuştu.

“Hiç kimse Servet Yenitürk gibi elini taşın altına koyamaz”

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’ün takımın başına geldiği günden bu yana büyük fedakarlıklar yaptığını söyleyen Dülger, “Bizler Vanspor'la büyüyen ve Vanspor'la futbolu seven taraftarlarız. Vanspor bizim için, kentimiz için, çocuklarımız ve gençlerimiz için çok önemlidir. O yüzden Kulüp Başkanımız Sayın Servet Yenitürk'ün istifa kararı hepimizi derinden üzmüştür. Yenitürk’ün Vanspor’un başına gelmesiyle birlikte kentimize futbol heyecanı yeniden geldi. Vanspor etrafında görülmemiş bir birlik, beraberlik ve kenetlenme oluştu. Vanspor kendini bularak büyük başarılara imza attı. Servet Yenitürk, yeri geldi yalnız kaldı, yeri geldi haksızca çok eleştirildi. Buna rağmen Vanspor'u hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Hiç kimse Servet Yenitürk gibi elini taşın altına koyamaz. Çünkü yıllarca kazandığını Vanspor için çekinmeden harcadı. O yüzden bizde haklının hakkını verme adına Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk'ün yanında hep yer aldık, almaya da devam edeceğiz. Açık ve net söylüyorum, Yenitürk giderse Vanspor biter. Herkes konuşur ama kimse sahip çıkmaz. Bu kadar emeğe ve bu kente yazık olur. O yüzden Kulüp Başkanımız Yenitürk 'ün takımın başına geri dönmesini istiyoruz. Gün birlik günüdür. Artık eleştirileri bir tarafa bırakıp Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'e ve canımız Vanspor'a sahip çıkma günüdür. Yenitürk, siz istifa etmeyin Vanspor'u yalnız bırakmayın. Bizlerde söz veriyoruz. Her zaman her yerde iyi günde kötü günde sizin ve takımımızın yanında olacağız. Gücümüz yettikçe de maddi ve manevi olarak takımımıza hep destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme