DSİ Spor U-18 takımı sezona galibiyetle başladı

Van 1'nci Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Van DSİ Spor'un pilot takımlarından U-18 takımı ligin ilk haftasını 3-2'lik galibiyetle kapattı.

Türkiye Futbol Federasyonu Elit U-18 Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren ve başarılı antrenör Meriç Harman, önderliğinde çalışmalarını aralıksız sürdüren DSİ Spor U-18 takımı hafta sonu ligin güçlü  takımlarından 1974 Vanspor U-18 takımı ile karşı karşıya geldi. İŞGEM semt sahasında oynanan sezonun ilk maçında güçlü rakibini 3-2'lik skorla yenen DSİ Spor U-18 takımı sezona üç puanla başladı. DSİ Spor'a ilk maçta galibiyeti getiren golleri Ömer Işık, Deniz Gürel ve Yunus Emre Toprak kaydetti. 

"FUTBOLCULARIMI TEBRİK EDİYORUM"

Maçtan sonra önemli açıklamalarda bulunan başarılı antrenör Meriç Harman, Sezonun açılış maçında zorlu müsabakada futbolcuların sahada sergilemiş oldukları futboldan memnun olduğunu belirterek, "1974 Vanspor karşısında alınan galibiyeten dolayı futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum" dedi.

"HEDEFİMİZ ÇİFTE ŞAMPİYONLUK"

U-18 takımımız abilerinin yolunda ilerliyor. Başarılı gençlerimizle hedefimiz sezon sonunda A takımla birlikte şampiyonluk olmak, bunun için buradayız" dedi.

"DSİ SPOR'UN BAŞARISI İÇİN BURADAYIZ"

Futbola altyapısında başladığım Van DSİ Spor'da olmaktan büyük keyif aldığını belirten U-18 takımı antrenörü Meriç Harman, DSİ Spor'un başarılı ve tecrübeli antrenörü Zafer Ertan hocamla birlikte DSİ Spor'un başarısı için çalıştıklarını belirterek, DSİ Spor kulübü Van'ın en köklü spor kulüplerinden biri olduğunu mazisinde şampiyonluklar yaşamış bünyesinde sayısız yıldız futbolcu yetiştirmiş büyük bir kulüp olduğunu başta ilimizin tek profesyonel takımı Vanspor başta olmak üzere bir çok takıma futbolcu kazandıran DSİ Spor'un başarısı için deneyimli antrenör Zafer Ertan hocamızla birlikte yoğun bir tempoda çalışıyoruz" dedi.

"HEDEFİMİZ GALİBİYET"

Ligin ikinci haftasında Çarşamba günü saat 12:00'da ligin güçlü ekiplerinden Vangölü Sportif Faaliyetler U-18 takımı ile Sanayi semt sahasında karşılaşacak olan DSİ Spor U-18 takımında hedef galibiyet.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme