DEPREMZEDE AİLENİN TAPU SEVİNCİ

Sanatçı Rojin, Van Kadın Derneği (VAKAD) ile birlikte 'Van Benim, Ben Van’ım Kampanyası' çerçevesinde elde ettiği gelirle Anadolu Konteyner Kenti’nde kalan 2 çocuklu Subak ailesine ev aldı.

Dün konteyner kentte kalan aileye evin anahtarını teslim eden Rojin, bugün de evin tapusunu Gülbahar Subak’a teslim etti. Tapu teslim töreninde açıklamalarda bulunan Rojin, mutluluğunun anlatılmaz olduğunu belirterek, “Gülbahar’ın yüzünde böyle bahar açınca, kardeşlerimiz şarkılarla ev sahibi olunca çok romantik bir yolda oluyorum ve çok mutlu oluyorum” dedi.
Anadolu Konteyner Kenti’ndeki diğer aileleri de ev sahibi yapmak amacıyla büyük organizasyonlar düzenleyeceklerini vurgulayan Rojin, “Büyük konserler, büyük organizasyonlar yapacağız ve umuyorum ki orada kalan diğer kardeşlerimizi de kurtaracağız çünkü sanatçılar bu pastadan iyi pay alıyor. Onu halkımızla paylaşmamız lazım. Paylaştığın zaman büyürsün, çoğalırsın. Vermezsen, tabiat sana vermez, Allah sana vermez. Bu duygularla bu mutlulukta emeği geçen Süleymaniye halkına, Van halkına ve VAKAD üyerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Evin tapusunu alırken duygulu anlar yaşayan Gülbahar Subak ise, bu mutluluğu arkadaşlarının da yaşamasını arzu ettiğini ifade ederek, “Ben nasıl bu şekilde sevinmişsem, onların da sevinmesini istiyorum. Allah benim ve çocuklarımın yüzünü güldürdü. Dilerim Allah onların da yüzünü güldürür” şeklinde konuştu.
Tapu teslim töreninde sanatçı Rojin’in yanı sıra VAKAD Yönetim Kurulu Üyesi Zozan Özgökçe ve Anadolu Konteyner Kenti Temsilcisi Ali Ahi de hazır bulundu.

Bakmadan Geçme